Cartile audio reprezinta viitorul! BookExpress

cartile audio

Erau anii 2000 cand ma indragostisem iremediabil de o bibliotecara. Si de unde eram eu „degustator” de carti, acum devenisem un adeavarat devorator.

Nu ma interesa ce pret aveau toate acele flori pe care i le tot duceam sau acele prajituri. Eram indragostit lulea si ma simteam un Jules Verne si ea era Pamantul pe care voiam sa il ocolesc in 80 de zile.

Dar uite ca asa cum se intampla si in filme bibliotecara mea intelese clar ca in viata trebuie sa stii care iti sunt principalele avantaje si nu sa fie o fata naiva.

Asa ca bibliotecara mea a plecat intr-o zi, lasand celei care a inlocuit-o si o scrisorica. Scria ca ma iubeste, dar ca viata i-a oferit o sansa nesperata in Suedia si ca a fost mai usor sa planga si sa-mi scrie cateva randuri, decat sa ma vada face-to-face, pentru ca dragostea nebuna ar fi putut sa o intoarca din acel drum.

Din ziua aceea nu am mai vrut sa vad carti. Le uram, pentru ca imi aduceau aminte de ea. Dupa vreun an rana inca nu trecuse, dar trebuia neaparat ca a doua zi sa fac o prezentare si singura solutie viabila era un audio books (cartile audio).

L-am ascultat, am facut prezentarea si credeam ca GATA. Insa un „pitic mic” parca ma zgandarea si ma intreba:

NU ti-a placut ma nebune acel audio books ? Hai recunoaste, nu fi chitros!

Eu repetam NU, NU, NU… dar acolo in spate un gand nerostit vroia sa le spuna un DA enorm tuturor celor care iubesc cartile audio. Plus ca nu era vorba de pret , ca multe dintre ele si in format PDF sau EPUB sunt FREE pe imensul Internet.

Asa ca iata-ma din nou indragostit… acum insa de audio books, nu de o fata.

Sigur ca toate cartile audio si schimbul lor pe „interneti” mi-a deschis un drum catre inima altei fete. Dar asta este alta poveste, buna de spus in alta seara la gura unei sobe si cu o cana de vin fiert in mana, cu o mana de prieteni aproape si cu multe zambete in suflete, gata de a fi impartite.

See you… „atunci”!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *