Casa din vis!

Imi aduc aminte ca pe vremea cand participam activ la nuntile prietenilor era o mare problema ce le luam cadou de cununie civila. De fiecare data primele care ne veneau in cap erau lenjerii de pat. Nu de alta, dar astea sunt cele mai neutre cadouri pe care le poti face. Doar ca era vremea cand banutii nu ne dadeau afara din casa si intotdeauna ne uitam la lenjerii ieftine. Si parca toate cele ieftine erau si urate si foarte slab calitative. Insa imediat ce ne-am mutat la curte in Giulesti am avut o surpriza de proportii. O vecina avea de vanzare o lenjerie de pat noua cu bani putini.

Era adusa din Republica Moldova si am luat-o cu gandul sa o oferim cadou primei perechi care se va casatori sau primei perechi care isi va face schimbari de decoratiuni interioare si va da petrecere de „casa noua”. Si ocazia a aparut dupa ceva timp. Insa intre timp tot uitandu-ne la pachet zi de zi in raftul cu lenjerii de pat ne-am indragostit de ea si n-am mai dat-o. Anii au trecut si au aparut copilasii. Iar la ei ne voia de schimbare deasa a lenjeriilor a venit la pachet cu necesitatea gasirii de lenjerii ieftine. In acelasi timp noi nu mai aveam timp de hoinareala prin magazine. Asa ca tot cautand o solutie mai usoara de procurare a lor, am dat peste homeX.

Anul trecut cand am eram in febra ultimelor pregatiri pentru mutarea in noul apartament si cand cautam solutii optime pentru decoratiuni interioare, ma gandeam cum ar fi sa imi pun patul pe jos si sa intind cearsafurile direct pe jos (la noi in camera). Evident ca sotia ( „sefa departamentului amenajari interioare „) a zambit subtil si mi-a spus „Pui, hai sa ne revenim!”
Asa ca pentru amenajarea dormitorului am luat reteta clasica, mobila de lemn si culoarea naturala a lemnului peste tot. E adevarat, am ales sa mergem tot pe mana homeX!

 

 

Cea mai extravaganta chestie pe care am reusit sa o bag in dormitor a fost o oglinda pe tavan. E un vis al meu din adolescenta si draga mea iubita a fost de acord ca ar fi cea mai tare nebunie.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *