Cati cunosc cine a avut idee si care a fost semnificatia luminitelor in Piata Victoriei ?

Textul de mai jos a fost postat de soldatul civic Sandu Matei: Postarea o gasiti pe facebook-ul lui Sandu(Sandy) Matei. Si postarea suna cam asa:

Sandu Matei is feeling determined with Crina Dobre at Guvernul României.
2 h
Cati cunosc cine a avut idee si care a fost semnificatia acestor luminite ? Am mai scris in ultimii ani povestea acestei imagini istorice din 5.02.2017 care a facut inconjurul planetei. In zilele 1-4.02 de proteste televiziunile ne tot numarau, 50, 80, 100..200mii de participanti, antena 3 si rtv faceau calcule matematice per mp, lasand in planul 2 scopul protestelor, OUG13. Indignat fiind de aceste polemici numerologice am facut o postare: CAND NE MAI NUMARATI, ADAUGATI +64 (victimele de la Colectiv).

Am luat legatura cu o prietena a Teodorei Maftei, fotograf decedat in clubul Colectiv si am decis sa facem un altar duminica 5.02 cu fotografiile celor 64 in fata Guvernului-str Paris unde sa aprindem lumanari, de aici si acea ,,cocoasa,, in poza dr sus., pt ca jandarmeria nu a mai tras gardurile si acolo.

Am facut postare cu aceasta actiune ce urma sa o facem in eventul creat de Coruptia Ucide si ff multi au spus sa se vina cu lumanari si la ora 21 sa le aprindem in momentul imnului. Simtind pericolul unei tragedii avand in vedere flacara lumanarilor intr-o mare de oameni, impreuna cu Crina am inceput sa gandim altfel momentul, asa mi-a venit ideea luminii de la telefoane pe care majoritatea o aveam la indemana iar lumanarile sa fie depuse la acel altar improvizat, astfel lumina telefoanelor devenea o candela artificiala pt victimele din Colectiv.

Am anuntat in event aceasta actiune coregrafica, a fost masiv distribuita, s-a luat legatura cu baietii care proiectau cu laser sa proiecteze periodic ,,LA ORA 21 APRINDEM LUMINILE TELEFOANELOR,, Asa s-a nascut o coregrafie simpla, dar care a facut inconjurul planetei, care a devenit simbol al democratiei la toate protestele lumii (ultima oara in Rusia)… Nu repetam povestea si anul acesta daca nu observam ca vocile importante ale miscarii #rezist sunt discreditate mai mult ca oricand, politicienii se cearta pe ciolan si functii dar au uitat ca ,,aceste luminite,, au distrus un clan mafiot politic si i-au suit pe ei in conducerea tarii. …..restul e can can pt circarii virtuali !

Nu uitati de evenimentul de pe facebook despre care am vorbit aici :
Adresa evenimentului organizat prin intermediul facebook il aveti aici: https://www.facebook.com/events/732369574319500

#rezist

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *