Cauta salonul potrivit tie in 2022. Stailer te poate ajuta!

stailer

Desi pare atat de banal si de usor sa cauti un salon unde sa te programezi pentru o sesiune la coafor sau cosmetica, in realitate totul este greu. Asta pentru ca sunt atat de multe saloane in oras, nu stii la care sa te opresti.

Diferente de preturi, diferente de tipuri de servicii, atat de multe pareri si nu in cele din urma mai ai si tu o agenda pe care sa o urmaresti. Alege sa faci totul mai usor, prin Stailer.

Ce este Stailer si cum te ajuta

Este vorba despre o platforma destinata programarilor la saloane, digitalizarii. Mai simplu de atat nici ca se poate. Probabil ai mai experimentat si tu necesitatea de a face o programare online. Iar aceasta are oricand prioritate fata de cei care se prezinta la fata locului si spera sa gaseasca o solutie.

Concret, chiar si fara sa ai cont si sa te loghezi, poti utiliza aceasta platforma. Cauti un salon sau un stilist, fie dupa nume – Hair Me Up spre exemplu – sau mai degraba cauti in functie de locatia ta. Selecteaza data si ora, orasul tau, tipul de serviciu dorit si pentru cine. Pe baza acestor informatii setezi ce sa aiba in vedere filtrul. In cateva clipe descoperi unde exista disponibilitate asa cum iti doresti.

Selectia in sine o poti face si in baza altor detalii cum ar fi pretul sau distanta fata de salon. Sa nu te mire daca vei gasi un loc liber in aceeasi zi, la cateva ore distanta.

Tocmai aici este inovatia adusa de o astfel de platforma, ce te ajuta sa afli in timp real care este agenda stilistilor si cand exista timp si pentru tine.

Afli cat costa, afli despre recenziile reale ale celor care au mai trecut pragul unui astfel de loc.

Stailer are si o aplicatie dedicata

Pentru acei dintre voi care s-au obisnuit sa faca totul mai rapid direct din aplicatie, iata ca acum pot continua in acest stil si cand vine vorba de programarile la saloane.

Aplicatia o poti descarca gratuit si simplu, din App Store sau Google Play ori App Gallery. O instalezi in cateva secunde, ai datele salvate si de fiecare data cand vei seta o programare nu vei mai fi nevoit sa reintroduci datele.

Din cont poti face ceva mai multe setari, astfel incat acesta sa iti devina un soi de agenda personala. Spre exemplu, poti seta remindere sau anula intr-o clipita orice programare.

Cauta, salveaza datele, tine un calendar al acestor evenimente.

Poate ca nu ti-ai dat seama pana acum insa pierzi timp cu tot felul de detalii cum ar fi sa tii minte cand ai fost ultima data la coafor sau la tratamentul acela cosmetic pe care il faci.

Unde gasesti salonul potrivit

Incearca varianta cu Stailer si te vei convinge ca este mai usor astfel.

Mai ales acum cand platforma s-a extins atat de mult si sunt multe orase incluse.

Iar in viitorul apropiat se pare ca va cuprinde saloanele din toata tara. Iar accesul tau aici este gratuit!

Contact: support@stailer.ro

Andrei Ursachi si Stailer

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *