Cazarea în regim hotelier, cea mai avantajoasă opțiune când vine vorba de o vacanță în București

Indiferent de natura călătoriei pe care o faci – fie că e de afaceri, sau că este o vacanță alături de familie și prieteni – închirierea unui apartament în regim hotelier este cea mai bună opțiune de cazare, atunci când vine vorba de o ședere pe termen mic, mediu și chiar lung, în București.

În ultimii ani, aceste oferte s-au înmulțit remarcabil și au devenit tot mai populare, oferind numeroase beneficii celor care apelează la acest tip de serviciu. De aceea, tot mai mulți turiști și oameni de afaceri se orientează către noua alternativă de cazare, fiind încântați de avantajele pe care le prezintă aceasta, mai ales dacă șederea se dorește a fi pe termen scurt sau mediu.

Ce motive ai să optezi pentru închirierea unui apartament în regim hotelier

  1. Locația

În primul rând, poți alege o locație care să fie aproape de zonele de interes, în funcție de propriile tale necesități. De exemplu, pentru zona de nord a Bucureștiului, poți opta pentru închirierea unui apartament în regim hotelier în următoarele locații: Grădina Zoologică, Pădurea Băneasa, Aeroportul Internațional Henri Coandă București, Muzeul de Artă Veche Apuseană, Therme, Băneasa Shopping City, Parcul de distracții indoors Grand Combo, Lacul Băneasa, Parcul Herăstrău, Ambasada SUA, Ikea București, Aeroportul Internațional București Băneasa.

  1. Confortul

În al doilea rând, un apartament nu se va compara niciodată cu o cameră de hotel, deoarece este mult mai confortabil și mult mai spațios, în același timp, și oferă acea senzație apropiată cu cea a unei locuințe proprii, sentimentul că ești acasă, în opoziție cu cel de înstrăinare pe care ți-l provoacă șederea la hotel.

  1. Intimitatea

De asemenea, un alt beneficiu pe care îl obții pe parcursul unei șederi într-un apartament de lux în regim hotelier este intimitatea.

  1. Liniștea

Liniștea este un alt criteriu specific acestui tip de cazare. Fiind situat într-o zonă cu apartamente, ceilalți  vecini sunt și ei în căutare de intimitate și liniște, așadar nu va fi prezentă agitația caracteristică hotelurilor turistice.

  1. Dotările

De altfel, facilitățile pe care le oferă acest tip de cazare sunt multiple, iar costurile nu sunt atât de ridicate precum sunt în cazul unui hotel. De pildă, poți utiliza următoarele dotări: cadă hidromasaj, aer condiționat, televizoare led cu diagonală de minimum 165 cm, prosoape + lenjerie 5 stele, pastă de dinți, gel de duș, șampon, aparat bărbierit, tacâmuri și veselă, mașină de spălat rufe cu uscător, mașină de spălat vase. De asemenea, dacă dorești poți beneficia de anumite servicii (călcat și spălat) sau poți opta pentru închirierea unei mașini sau pentru asigurarea transportului de la și înspre aeroport.

  1. Libertatea

Majoritatea hotelurilor au un anumit program pe care nu îl poți respecta de fiecare dată. În schimb, în cazul unei cazări în regim hotelier, ai posibilitatea de a-ți organiza programul așa cum îți dorești.

  1. Costurile reduse

Așa cum am menționat anterior, prețurile unei camere de hotel sunt adesea mult mai costisitoare, iar serviciile pe care le oferă personalul lasă, de cele mai multe ori, de dorit.

În București, poți beneficia de serviciile oferite de My Hotel Apartments, companie care oferă un pachet complet pentru ca tu să te bucuri de toate avantajele unei cazări primitoare și confortabile.

Pentru a afla mai multe detalii sau pentru a face o rezervare, accesează my-hotel.ro.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *