Ce am mai si facut in ultima vreme

architecture bird eye view

Si timpul trece peste noi si nici nu ne dam seama cand timp se gata. Ce am mai facut in ultima vreme?! Diverse in ramuri diferite de actiune si activitate.

Cand si cand am mers la proteste impotriva regimului social democrat si a abuzului acestora in ceea ce priveste justitia si aplicarea legilor. De 2 ani de zile Liviu Dragnea si gasca lui ne-a tinut pe loc incercand sa-si rezolve niste probleme cu legea. A pus in miscare un intreg sistem pentru a scapa el si cei din jurul sau. In toata aceasta hora au fost prinsi si institutii precum Jandarmeria Romana si Politia Romana. Pacat, mare pacat de ceea ce poate puteau sa reprezinte aceste institutii. Acum nu sunt decat un breloc la cheile unui infractor.

Alte lucruri de care am avut parte in ultima vreme este studiul radiesteziei si obtinerea gradului I in acest sens. Avand in buzunar promisiunea ca voi reveni pentru gradele II si III dupa ce o problema de timp o voi rezolva. A inceput ca un gand in septembrie 2018 sa incep cursurile cand am pus mana pe o ansa si un raportor, dar nu s-au materailizat decat in martie cand am prins o oferta de curs gratuit de la Societatea de Radiestezie. Consider ca sunt niste cursuri de care trebuie sa ne ingrijim din ce in ce mai multa lume, asta bineintes in limita celor care respecta parametrii ceruti pentru a intra in curs din punct de vedere radiestezic. Nu intri in curs daca nu esti masurat in ceea ce priveste intentiile tale.

Am terminat niste carti pe care incercam de foarte mult timp sa le citesc. Si am continuat sa citesc Patericul egiptean, Mai am 100 de pagini si termin si aceasta carte. E cartea care s-a intins cu lecturarea ei pe mai mult timp avand in vedere ca nu reusesc sa citesc mai mult de 15-20 de pagini. Informatiile sunt complexe si necesita timp pana cand sunt aprofundate.

In lumina ultimelor lecturi avute si a discutiilor in diversele locuri prin care m-am plimbat am inceput o curatenie reala in ceea ce priveste obiectele care graviteaza zi de zi in jurul meu. E o senzatie de usurare cand scapi de lucruri cu care te legai zi de zi si care nu-ti sunt de folos. Putine lucruri ai nevoie cu adevarat in viata asta. Restul sunt lucruri pe care le detii doar ca sa umpli niste goluri ale unor probleme de care trebuie sa te ocupi. In loc sa rezolvi problemele tale, preferi sa le acoperi cu lucruri care sa te tina ocupat. E un exercitiu de care trebuie sa ne preocupam tot restul vietii. Lucruri putine o viata mai curata!

In rest supravietuire in jungla urbana si umana.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *