Tu ce autocolant cauti pentru masina ta!?

Erau anii 2000 si ma saturasem sa tot fiu proprietar de Dacia Berlina. Eram totusi baiat de Bucuresti si voiam sa atrag atentia. Voiam sa nu mai fiu acelasi „Gica Mecanicosu’ ” murdar de ulei pe maini si schimband continuu niste bujii la scara blocului. Asa ca atunci cand mi-am putut lua primul Opel Astra m-am simtit in culmea fericirii. Eram un ZEU la scara mea si ma simteam si eu important. Si cum nebunia masinii noi, nu vine singura ghici care a fost prima intrebare care mi-a incoltit in minte? Hai ca nu va chinui prea mult: cat costa o colantare auto ? Nu vreti sa stiti cum arata acel autocolant auto. Era crima si pedeapsa… un curcubeu. Voiam la acel moment sa atrag atentia, si acest artificiu oferit decei de la colantari auto chiar mi s-a potrivit la cel moment. Eram atractia cartierului si eram foarte mandru sa raspund de fiecare data la intrebarea cat costa o colantare auto

Azi, mandru proprietar de Logan si tot baiat de Bucuresti nu am renuntat la ideea de autocolant auto. Insa cu siguranta nu mi-as mai dori unul multicolor, ci unul albastru inchis… ceva in genul culorii lui Nokia cameleon de pe vremuri. As vrea sa fie ceva care sa nu atraga atentia, dar care sa impuna respect. Si nu m-ar deranja sa nu mai primesc intrebarea ” cat costa o colantare auto „. Cu siguranta ar veni probabil doar de la cunoscatori si probabil mandria va fi mai mare.

De ce am ales sa fiu PRO in continuul razboi pro sau contra autocolant? Pentru ca intr-un oras precum Bucuresti, a fi fan de colantari auto este ca si cum ti-ai dori ca masina ta sa fie un membru al familiei si ca si cum i-ai da intotdeauna medicamente homeopate masinutei tale.

Asa ca dragii mei care va iubiti masinile ca pe un membru drag al familiei, luati in considerare si colantarea masinii, daca va doriti o schimbare in viata voastra si o schimbare de forma pentru kica voastra bijuterie. Si daca va doriti sa v-o faceti curcubeu, nu va sfiiti sa o faceti, pentru ca decolantare ei este o joaca de copii.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *