Ce inseamna si cum poti sa beneficiezi de bonus fara depunere

Gambling - pariuri casino si loto

Se pare ca agentiile din Romania se intrec in oferte si pun la dispozitie bonusuri tentante pentru clientii lor. In conditiile in care nu ii obliga pe jucatori sa depuna si ei ceva bani, asta inseamna clar o sansa la care nu vei dori sa renunti. Poate ca in prima faza acest lucru trezeste suspiciuni, insa atat timp cat casa de pariuri detine licenta de functionare nu se pune problema de a fi o chestiune falsa.

Scopul este acela clar de a atrage cat mai multi clienti la casele de pariuri, de a demonstra varietatea jocurilor disponibile. Unele ofera bonus fara depunere pariuri sportive de o valoare multumitoare incat jucatorul se poate folosi de el pentru a juca, fara sa mai fie nevoie de a completa cu bani proprii. Pentru a beneficia de bonus are nevoie numai de inregistrare pe platforma in cauza, de a confirma adresa si toate datele, dupa care contului aferent i se atribuie suma promisa.

Desigur, un astfel de bonus mai degraba motiveaza si nu se poate transforma in bani reali pe care ii retragi. Exista o politica in acest sens, ce se aplica fiecarei agentii in parte. Vei putea retrage numai daca ai jucat din suma aferenta acelui bonus si ai obtinut in acest fel un castig. Pentru a putea retrage vei trece prin tot felul de verificari pentru ca este si asta o maniera de a preveni ca jucatorii sa isi creeze mai multe conturi, unele false, numai pentru a beneficia de bonusuri.

De asemenea, bonusul fara depunere se poate aplica ca si concept sunt diverse forme. De la o casa de pariuri la alta vei vedea ca unii ofera bonus de bun venit, bonus sub forma de rotiri gratuite etc. In orice caz, fiecare in parte isi creeaza o strategie pentru a se diferentia de ceilalti competitori din lumea pariurilor.

Cu o disponibilitate extinsa, mai ales ca in zilele noastre agentiile sunt online si mai putin fizice, este clar ca si bonusurile de acest gen sunt mai usor de gasit si mai usor de verificat daca sunt reale.

Ce bonus se potriveste si cui

Pentru ca totul sa nu fie efectiv o goana dupa bonus, ci o placere a jocului, in functie de parior se disting mai multe categorii:

  • Parior pe termen lung

Pentru cei care au deja experienta in domeniu specialistii spun ca bonusurile cash sunt rentabile, pentru ca se pot dubla sumele investite de parior, deci jocul se poate prelungi.

Aici se poate aplica ideea de bonus fara depunere sau de bonus fara risc, pentru ca nu doresti sa pierzi, mai ales ca iti lipseste si experienta in domeniu.

  • Parior cu buget redus

In acest caz pariorul poate profita de bonusul cotelor marite, la meciuri simple.

Asadar, in cele din urma conteaza de asemenea si categoria de parior in care te incadrezi, dar si timpul pe care il investesti – unele bonusuri sunt conditionate si de timpul de activare; astfel poti sa alegi casa de pariuri care iti ofera ce ai nevoie, mai exact experienta pe care ti-o doresti.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *