Ce se intampla in Delta nu ramane doar in Delta Dunarii!

Vacanta mea de vis incepe si se termina in Delta Dunarii. Cum bine zic cei ai locului mi-am regasit sufletul ratacind prin balta cea mare unde s-au adunat popoare diverse, traind intr-o armonie aproape perfecta. Inainte de a te aventura intr-un concediu de Biosfera, trebuie sa ai grija sa cauti Cazare Delta Dunarii pentru a nu te duce in orb printre ape. Ofertele sunt variate si mai toate includ si posibilitatea sa faci o burta de peste, adica sa mananci cam toate mesele pe baza de preparate din peste.

Delta este un loc special unde poti sa vezi cu ochii tai cum puterea apei poate construi ceva magnific. Speciile de pasari, sariturile pestilor in apa, flora specifica zonei iti incarca bateriile interne pentru o buna bucata de vreme. Ultima data cand am ajuns la Cazare in Delta Dunarii am avut placuta surpriza sa descopar ca in spatele constructiei aveai o priveliste spectaculoasa asupra unui canal care parea ca merge catre nicaieri.

In drumurile pe care le faci de la plaja catre cazare si invers, ai ocazia sa intalnesti si alti turisti veniti la fel ca tine sa se relaxeze in Delta. Am fost placut surprins sa aflu ca sunt oameni care au vizitat Delta in ultimii 20 de ani an de an. A devenit aproape un ritual ca vara sa se stea 1-2 saptamani pe canale pentru pescuit si plaja. Asta este interesant in Delta, locul iti ofera posibilitatea de distractie si pentru un pescar, dar si pentru restul familiei care poate nu au aplecare catre acest sport.

Imi aduc aminte ca in ultima calatorie aveam la Cazare in Delta Dunarii un vecin ce se trezea cu noaptea in cap pentru a se duce in expeditii de pescuit cu gazda noastra. Tarziu spre dimineata se trezeau sotia si copilul pentru a se duce la plaja. Undeva intre plaja si locul de cazare acestia se intalneau pentru a se reuni la o zi de plaja. Erau zile si zile, in unele zile cand partida de pescuit se incingea mai serios, familia stia ca tatal sare peste plaja pe dimineata respectiva.

Nu mai sta pe ganduri si cauta Cazare Delta Dunarii daca vrei sa prinzi un loc in sezonul de plaja si distractie. Daca iti place natura la fel de mult cum imi place mie, iti garantez ca te vei intoarce la vacarmul orasului un alt om.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *