Ce tipuri de masaj merita sa incerci?

Ce tipuri de masaj merita sa incerci

Masajul a aparut, se poate spune intuitiv, din nevoia oamenilor de a-si relaxa anumite zone tensionate din diferite motive. Totul a inceput cu pasi timizi, fara tehnici complexe de masare a anumitor zone. Sa nu mai vorbim de saloanele de masaj – locatii ce s-au dezvoltat mult mai tarziu.

Totusi, atatea tehnici de masaj in lume, pe care merita cu adevarat sa le incerci? In cele ce urmeaza iti propun sa incerci doua tehnici de masaj interesante, tehnici ce s-au dovenit a fi extrem de eficiente in combaterea oboselii si ameliorarea unor afectiuni.

  1. Masajul sportiv

La inceput, acest tip de masaj era imbratisat de persoanele ce isi doreau sa isi creasca performantele sportive si sa amelioneze durerile aparute de pe urma traumatismelor provocate de activitatea fizica intensa.

Acum il poti incerca ca si tu si chiar iti recomand. Daca adori sa faci miscare, sa practici diferite sporturi, masajul sportiv este perfect pentru tine. Totodata, tehnicile acestui masaj pot fi personalizate in functie de intensitatea antrenamentelor fizice pe care le faci pentru ca tu sa te simti intens relaxat.

Acest tip de masaj are efecte benefice si asupra oxigenarii musculare – reduce febra musculara si creste performantele sportive. Daca te simti extenuat dupa un antrenament, o sedinta de masaj sportiv este lucrul de care ai nevoie.

Se pune un accent aparte pe masarea ligamentelor, dar si pe drenarea limfatica a zonelor masate – se asociaza meloterapia cu aromaterapia pentru un rezultat de impact. Totodata, daca te confrunti cu dureri de spate, crampe musculare, dureri de umeri si gat, masajul sportiv este o alternativa buna pentru a le combate.

  • Masajul erotic

O atentie mai speciala, aparte ii vom acorda in cele ce urmeaza masajului erotic. Tu cate lucruri stii despre el? Probabil ai auzit si tu ca romanii il asociaza cu vulgaritatea, ii adauga tot felul de etichete gresite.

Merita sa ai parte macar o data de o sedinta de masaj erotic pentru poveste incintanta ce se contureaza in cadrul ei. Atunci ai tot dreptul si posibilitatea de a-i impartasi maseuzei si cele mai ascunse fantezii ale tale. Sa nu mai vorbim ca la masajclub ai posibilitatea de a alege in compania carei maseuze vrei sa iti consumi sedinta.

Se poate spune ca masajul erotic este alternative optima pentru care te poti lasa dominat si prin care poti sa domini la randul tau. E un joc, o poveste situata sub semnul eroticului si al senzualului. Totodata, vine cu o multime de beneficii pentru corp si minte – restabileste echilibrul dintre ele si te face sa te scufunzi intr-o oaza de relaxare si stare de bine.

Tu alegi cum se vor desfasura lucrurile, de aceea trebuie sa mergi cu temele facute, sa nu te duci cu un pachet de emotii. Fii increzator in dorintele tale si profita la maximum de sedinta ce iti este pusa la dispozitie.

A venit momentul sa incerci ceva nou, un alt tip de masaj, unul dedicat intocmai tie. Pe masajclub.ro gasesti toate informatiile de care ai nevoie pentru a-ti programa un moment de placere deplina.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *