Ceaiul nostru cel din toate zilele!

Undeva pe la inceputul anilor 2000 eram „addicted” sucuri carbogazoase si tot felul de macaruri fast-food. Eram un nihilist si nu aveam chef sa ma gandesc la batranete si la un trai sanatos. Apoi in plina facultate credeam ca pot darama lumea cu un singur deget si ca nimic si nimeni nu imi pot lua aceste „puteri”. Insa cum Mama Natura sau Pronia Cereasca stiu bine sa ne arate care este echilibrul natural al acestei lumi. Iata-ma intr-o seara geroasa de ianuarie savurand unul dintre Ceaiurile in mix Aromat oferite de ArtaCeaiului si vorbind despre te miri ce cu un foarte bun prieten.

Si atunci parca mi-a intrat un cutit in suflet, sub forma de indoiala si de vina. Acel ceai a insemnat inceputul unei perioade care mi-a deschis ochii si m-a invatat sa ma uit macar un pic cu grija si la viitor si sa incerc sa inteleg ca ceea ce suntem aici pe Pamant, nu suntem doar pentru noi si pentru orgoliile noastre marunte, ci si pentru ceilalti si pentru dezvoltarea lor in stransa legatura cu noi.

Ce a ramas de la acea intamplare si pana acum constant la mine? Cu siguranta ceaiurile au ramas. De fapt nu am gustat doar ceaiurile, ci mi-am creat mixuri de ceai care i-au inspirat si atras si pe colegii de birou. Asa ca atunci cand se ia ceai, se ia industrial la noi in birou. Si vine prin curier o cutie mareee din care ne servim cu mare drag. Ba chiar in ultimul timp am creat si o tabla de concurs cu cele mai bune mixuri de ceai. Miroase a SANATATE in birou la noi, mai abitir ca in cele mai scumpe spitale sau clinici vest-europene. Si mai presus de toate aceste lucruri la noi in birou a aparut ceva de care se „imbolnavesc” toti cei care ne viziteaza. O buna dispozitie contagioasa si EXCEPTIONALA!

Asa ca va recomandam cu mare drag tuturor sa aplicati „reteta” pentru o luna Decembrie plina de zambete si mai ales pentru niste sarbatori de care sa va aduceti aminte cu mare drag si peste multi ani si sa le puteti povesti nu doar copiilor, ci si nepotilor!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *