Cel mai bun laptop HP in 2019 in raportul calitate-pret

laptop HP in 2019

Azi, in prezentarea noastra, aducem in prim plan unul din cele mai bune modele de laptop HP in 2019 de pe piata, in acest moment, din punct de vedere al celui mai favorabil raport calitate- pret. Recomandam HP 15-dc0004nq care este in acelasi timp un laptop ce se preteaza si pentru jocuri. Este bine stiut ca laptopurile de gaming sunt construite cu mai multa precizie si atentie. Configuratia selectata este una de top: care incepe cu un procesr i7 din generatia a 7-a si anume i7-8750H cu frecventa de pana la 4.1 GHz, cu un display de 15.6 inch Full HD tehnologie IPS, memorie 12 GB, stocare 1 TB si placa video de GTX 1050 de 4 GB.

De ce este cel mai bun laptop HP in 2019?

Pe scurt:

– Are o configuratie echilibrata si buna pentru diverse aplicatii, inclusiv jocuri

– Are ecran generos de 15.6 inch si totusi compact daca ne raportam la desktop replacement-urile de 17 inch care sunt mult mai greoaie.

– Are placa grafica dedicata de 4 Gb

– Este elegant si bine construit

– Sta excelent la capitolul conectica, fiind prevazut cu numeroase porturi utile pentru interactiune cu diverse dispozitive externe.

Pe larg:

Cel mai important factor care ne-a facut sa alegem acest model ca fiind cel mai bun laptop HP a fost procesorul foarte performant. HP are o lista lunga de oferte la laptopuri, unele mai ieftine, altele mai bine configurate, modele mai noi si evident mai scumpe. De data aceasta am selectat un model pregatit pentru gaming, gandit pentru activitatile de toate zilele, cu un echilibru bun intre grafica – putere de procesare si capacitate de stocare.

Stim ca mai nou se pune foarte mare accent pe laptopurile cu ssd, iar HP Pavilion Power ofera optional posibilitate de stocare dubla pe ssd, respectiv pe HDD-ul normal. Pe HDD-ul de 1 TB poti salva foarte mult continut – muzica, filme, videoclipuri, proiecte de grafica, poze etc.

Displayul cu detalii complexe reprezinta un alt atu al laptopului HP Pavilion Power. Ecranul este Full HD si panel IPS, unul din cele mai apreciate in lumea cunoscatorilor de grafica si afisaj. Finisajul este Anti-glare iar rezolutia atinge 1920 x 1080.

In configuratia aleasa memoria este de 12 GB DDR4 si doar un slot este ocupat, ceea ce va da libertate mai mare in ceea ce priveste un eventual upgrade. La randul sau placa video este gandita pentru cele mai solicitante jocuri si poate face fata aplicatiilor soft actuale. Nvidia ramane in continuare in topul preferintelor utilizatorilor in detrimentul lui Ati.

Laptopul nu are unitate optica, dar nu stim cat conteaza acest lucru intr-o lume in care stickul este din ce in ce mai des folosit iar cd-urile clasice sunt date uitarii. In schimb exista bineinteles camera web, boxe incorporate de calitate exceptionala, porturi utile ca HDMI si 4 USB-uri din care unul este 3.1 tip C.

Cu toate ca este un laptop de sine statator robust, HP Pavilion Power se poate lauda cu o autonomie foarte buna de pana la 14 ore. Tastatura fiabila este placuta la atingere si este prevazuta cu sectiunea numerica din partea dreapta, numai buna pentru lucrul intens cu cifre. Printre cele mai importante specificatii se numara de asemenea LED-ul backlight, camera web HD HP cu Wide Vision si HP Imagepad prevauzt cu suport pentru gesturi multi-touch. Asta face ca acest laptop HP in 2019 sa fie un varf de gama.

Concluzie

HP Pavilion Power este alegerea noastra pentru cel mai bun laptop HP in 2019 datorita combinatiei irezistibile dintre un procesor cu patru nuclee intel si a unei placi grafice actuale NVIDIA GTX. Avand la mana o astfel de putere, poti pasi increzator in abordarea oricarei activitatii de la jocuri, creatii digitale si pana la noi experiente inedite.

Pentru orice tip de reparatii laptopuri HP, accesati https://www.onlaptop.ro/service-laptop-hp/ – Cel mai bun service de laptopuri din Bucuresti.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *