Cele mai bune cutii transport medicamente ma ajuta sa aprovizionez farmaciile

cutii transport medicamente

De doi ani un apropiat lucreaza ca distribuitor de medicamente si ii place ocupatia lui. Societatea pentru care lucreaza i-a increditat masina de serviciu, telefon de serviciu si asigur aprovizionarea la farmaciile de pe Valea Prahovei si in acest fel se bucura de peisajele de vis pe banii angajatorului. In munca lui este necesar sa ai cutii transport medicamente potrivite!


Este placut sa conduci la drum lung, ascultand muzica de calatorie si sa iti arunci ochii la varfurile muntilor, sa admiri ceata laptoasa care cuprinde totul in jurul ei sau sa te bucuri de o ploaie serioasa in regiunile alpine.

Uneori ploaia are mai mult farmec decat ne putem imagina. Dar astazi el a deci sa ne vorbesca despre cele mai bune cutii transport medicamente fiindca fara aceste ambalaje ar fi dezastru la fabricile de medicamente, la depozitele de medicamente si in farmaciile mari.

Cine nu lucreaza intr-o farmacie greu isi poate imagina cat de multe produse sunt solicitate de cumparatori. In afara tuburilor cu pastile exista: picaturi de ochi, pamparsi pentru bolnavi, vata sterila, seringi de unica folosinta cu ac, tesiometre, termometre, siropuri de tuse pentru adulti si pentru copii.

Mai nou, in farmacii s-au introduc si produse cosmetice de calitate premium, apa termala sau micelara, dezinfectant si manusi de unica folosinta.

La interviul de angajare, ii venea sa intrebe direct cum se procedeaza ca produsele sa nu se amestece unele cu altele in portbagajul masinii, dar a tacut de teama sa nu piarda postul.

Apoi el am fost cel care a preluat telefoanele cu comenzile si tot el a invatat urgent sa le pun in cele mai bune cutii medicamente. Erau niste ambalaje mari din plastic in care incapeau multe produse, iar capacul evita imprastierea lor prin masina la o curba luata mai brusc.

Si-a imaginat ca o astfel de cutie este grea fiindca este voluminoasa si in ea incap 65 de litri de produse. S-a inselat. Goala, cutia era usoara ca un fulg. In dubita lui din spate trebuia sa incapa 10 cutii din acestea si s-a ingrozit. S-a gandit unde oare le pot aseza pe toate.

Apoi a primit explicatia faptului ca sunt dublu stivuibile si a reusit sa aseze toata marfa.

A pornit la drum cu masina plina de flacoane si sticle, dar nicio cutie pentru medicamente nu s-a varsat.

Pe unul dintre peretii laterali principali, in spatiul prevazut pentru etichetare, a fost scris numele farmaciilor unde trebuia sa se faca livrarea.

Aprovizionarea se facea foarte usor cu aceste cutii, fiindca nici un tub nu era ratacit.

Cumparatorii vad in farmacii numai medicamentele asezate perfect in raft sau in anumite sertare si nu stiu nimic din ceea ce se afla si se petrece in spatele farmaciei, adica in spatiul de depozitare.

Si acolo exista cutii termoizolante pentru medicamente ca acestea sa fie pastrate in conditii excelente de depozitare.

Fiecare cutie este etichetata vizibil si specialistii stiu de unde pot lua vitaminele, analgezicele, pastilele de inima si injectiile.

Ambalaje de plastic utile pentru medicamente

Producatorii si distribuitorii de medicamente trebuie sa colaboreze neaparat cu acest producator de ambalaje din plastic pentru gestionarea corecta a tututor tratamentelor.

De peste 50 de ani,  produce cele mai bune usoare si rezistente ambalaje din plastic care se recicleaza si in felul acesta pomii sunt salvati. Plasticul surclaseaza toate celelalte materiale din care se fabrica ambalaje prin calitatile lui.

Metalul se oxideaza, iar rugina il gaureste in timp, cartonul se poate rupe si se inmoaie, cand interactioneaza cu lichide, in timp ce lemnul se umple de carii. Numai plasticul rezista zeci de ani si poate fi reciclat.

Cutiile de plastic in utilizarea casnica

O cutie pentru pastrarea medicamentelor este folositoare in casa oricui. Orice familie are multe lucruri de depozitat. In casa unui om se strang facturile, documentele locuintei, fel si fel de chitante care necesita pastrare mai mult timp.

In magazie, piesele minuscule stau pe rafturi si in cutii de carton si din cauza asta se pierd de multe ori.

Din cele 1000 de modele de ambalaje din plastic, cel putin doua se gasesc si in gospodaria acestuia si isi gaseste utilitatea, neputand fi inlocuite cu nimic altceva.

Asa sunt laditele din plastic pentru legume-fructe. Cartofii se tin mai bine sub control in beci, cand sunt in aceste ambalaje. De pe rafturi ar fi mult mai greu sa se inlature exemplarele stricate care produc alterarea celorlalte legume.

Utilizarea galetilor cu capac in mediul rural


Nelipsitele galeti cu capac sunt si ele de folos. Oamenii de la tara pastreaza apa potabila in ele, adapa animalele cu ajutorul lor, pun in ele laptele, branza de oaie in saramura sau cerealele.

Graul, porumbul boabe se pot pastra foarte bine in galeti din plastic cu capac si in acest mod soarecii sunt tinuti la distanta.

Aceste ambalaje nu costa mult si sunt indispensabile la ferme, la firme, in fabricile de medicamente, in fabricile de bere si de bauturi racoritoare, dar si in magazine.

Produsele lichide ambalate in galetile din plastic sunt pregatite de la livrare pentru vanzare, fiindca este sigilat si capacul acestora.

Amabalajul de plastic a simplificat viata de zi cu zi

Cateodata acesta se intreaba cum ar transporta marfurile, daca nu ar exista ambalajele din plastic?

De la supermarket, tu cumpari galetusa cu smantana sau iaurt pe care o pui fara grija in sacosa, stiind ca nu se varsa peste celelalte cumparaturi.

Putem spune in mod indreptatit ca plasticul ne-a usurat viata si ca a revolutionat economia mondiala.

De peste 50 de ani, un producator cu renume mondial livreaza ambalaje din plastic si pe piata din Romania si oamenii de afaceri nu se mai pot plange ca sunt in criza de ambalaje.

E foarte bine sa stii ca dai un telefon si iti sosesc laditele din plastic, sa poti culege rosiile care sunt foarte coapte!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *