Celor care sunt si nu mai sunt

Hei, hei am ajuns si-n doua mii si cin’spe. Un an greu care a inceput bine si se va sfarsi la fel de prost ca si 2014. Stiu e vorba de optimismul de inceput de an!

Ce mai incolo si-ncoace traim vremuri tulburi in care nu ne vom mai vedea om cu persoana. Traim timpul propriei noastre sminteli. Sper ca la nivel spiritual sa ne putem simti aproape unul de altul si sa ne sustinem de la departarea, caci fizic vom fi istoviti de propria noastra alergatura.

2015 a inceput in forta exprimandu-si temerile din primele ore de viata. Am ramas restanti din 2014 cu fapte si treburi. 2015 e anul 0+(n-1) in care trebuie sa muncim. Practic in fiecare an trebuie sa muncim, dar 2015 pentru ca e cel prezent cere multa atentie si munca si mai multa. Ascultati la fratele vostru ce zice, munca e singurul obiectiv al lui 2015. Cine nu pune osul la munca si asteapta sa cada din Cer asteapta degeaba.

Anno domini. E anul in care trebuie sa ne trezim din reveria lui 2014 si sa intelegem realitatea asa cum este.  Sa ne platim datoriile civile si spirituale in ceea ce priveste vietuirea pe Pamant si sa continuam sa traim. Dar atentie?!?  Sa traim  si nu sa supravietuim mortificati ca pana acum. E timpul si vremea sa intelgem. E momentul primordial al fiecaruia sa-si ia viata in serios si sa faca ce trebuie. Nici munca fara paine, nici paine fara munca. Fiecare ban castigat usor si necinstit il platesti inzecit mai tarziu! Traim vremea balantei, vremea bilantului.

 

2015 e anul care nu este, 2015 e anul vitezei si al rezolutiilor spirituale!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *