Ceva si sexual

” _ _ _ _ _ _ s e x u a l „

Zi de zi jucam spanzuratoarea cu cuvinte ce implica la final „sexual”. In aceste zile si-a facut aparitia un nou cuvant: ‘lumbersexual’!!!!

[…]lumbersexuali” (lumber=cherestea), tipologie ce descrie acele persoane de sex masculin care preiau anumite caracteristici ale hipsterilor atunci cand vine vorba de infatisare, dar imprumuta unele elemente de la taietorii de lemne americani,[…]

                                                                                                        Sursa: Gandul.Info

Zau ca asta e prea de tot. Si aici vorbim de oameni care tin un topor in mana doar cand e de facut o poza harfistica pentru Facebook, Instagram sau cine stie ce cont de Pinterest.

„Si dai si lupta, ca famelia mea din ’44 tot taie la lemne”

Un om normal la cap si care a taiat la viata lui lemne de a ramas indoit de spate, nu s-ar putea lauda cu o astfel de etichetare. Zau ca am inteles: „Doriti sa purtati barba si parul mai valvoi gen CaveMan!!!”. Dar nu inteleg nevoia de a da acestui mod de a vietui si un nume. E ok daca te comporti asa pentru a atrage femele, dar atunci cand dai nume la ce faci e prea de tot.

Asadar si prin urmare, lumbersexual nu exista. Exista niste oameni care au reinviat o moda de acum coispe’mii de ani. E vorba de moda „cu barba”. E ok! De ocazia asta sper ca vor profita barbierii.

Una peste alta toata lumea spre ca va fi fericita: o breasla are de munca, un grup de oameni sunt fericiti crezand ca sunt „speciali”!!!!

Sursa: theguardian.com
Sursa: theguardian.com

PS: Poate reinviem scolile profesionale de frizeri si barbieri!!!!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *