China: Exporta productia si importa resursa

China yuan currency
China yuan currency

Astfel, Avic International Holding Corporation, cu activităţi în principal în apărare şi aviaţie, va deveni acţionarul majoritar al combinatului de la Dej, cu un pachet de 75% din acţiuni.
Sursa: PiataAfacerilor.ro

Cine ar fi crezut ca o tara excluziv comunista poate actiona atat de curat in spiritul unei societati democrate pur sange?
Se pare ca dupa ce au produs pentru toata lumea si a creat dependenta fata de piata lor de productie, incep sa externalizeze productia si sa importe resurse vitale.

Economic vorbind este o dubla lovitura pentru pietele atacate de o criza economica dublata de incapacitatea de a gasi o alta teorie care sa scoata economia mondiala din impas. „Produci mai mult pentru a consuma mai mult”, se pare ca a esuat si nu mai ofera pietei optimismul pentru revenire.

Exportul de productie al Chinei este un pas la care trebuia sa ne asteptam, cine are lichiditate in criza face piata. Importul de resurse este facut pentru a captusi un eventual embargo din partea tarilor atacate de miscare economica a Chinei. e greu sa te lupti cu un popor puternic prin demografie, lichiditate si o cultura total diferita de restul populatiilor pamantului.

Se pare ca si-au scolit si oamenii pentru a putea tine piept unor eventuale represalii economice: Pietele din Asia se pregatesc in caz ca FED ia masuri agresive.

Greseala celorlalte culturi este ca-i analizeaza pe bucati si pe coalitii istorice si nu privesc Poza Mare a zonei: „Dincolo de conflictele dintre ei, un eventual atac extern economic ii va obliga sa se adune si sa lupte impotriva lor, pentru ca fiecare sa prinda o bucata mai mare din placinta victoriei.”

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *