Chinezaria e ca ne place ieftin

Ne plangem ca avem lucruri tot mai proaste dar nu ne oprim nicicand sa achizitonam chinezarii. Ma plimb in piata de vanzari diverse lucruri electronice sau legate de constructii. Treaba e ca pretul mic si avantajos iti aduce la picioare o lume de obiecte „fabricate in China”.

Ne place sa catalogam ceva prost facut ca „made in China”, dar in realitate avem pe noi 90% produse chinezesti chiar daca uneori avem placerea sa fie notate ca fiind „de firma”. Toate, dar absolut toate lucrurile ieftine si care ne sunt accesibile prin intermediul reducerilor sunt echipamente produse acolo.

Drept pentru care zic sa nu ne mai ascundem dupa deget sa folosim cumpararea pe dupa copac prin intermediul olx.ro / tocmai.ro / okazii.ro  si sa atacam direct pietele de care avem mare nevoie: Alibaba.com sau AliExpress.com!!!

 

cnbc.com
cnbc.com

Alibaba.com e conceptul prin care poti accesa piata de en-gros din lumea larga asiatica si sa gasesti oportunitatea pentru business-ul tau.

 

electroaudio.ro
electroaudio.ro

AliExpress.com este mai mult un magazin de en-detail in care utilizatorul obisnuit isi gaseste piata de unde sa poata cumpara. Acum ceva ani cand pe piata actiona doar alibaba.com, utilizatorul interesat de en-detail era descurajat de cerintele la container/pachet pe care le gasea pe alibaba.com. Astfel ca actionarii acestui „market  online” au inteles nevoia de „la bucata” si au pus bazele aliexpress.com

Mult succes la cumparaturi!

PS: Aveti grija si utilizati cumpatat serviciile lor. AliExpress are o politica agresiva si daca ai vizitat de 2-3 ori site-ul lor, apoi iti vor baga pe gat reclamele lor  de tip AdSense cand  veti vizita site-uri obisnuite avand spatii cu astfel de reclama.

PS2: Chinezii au o placere masochista de a negocia. Sa va pregatiti de show!!!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *