Comentez degeaba

In timpul liber cand ma supar tare, tare comentez si scriu mailuri la diverse adrese de email in ideea ca cineva tine cont de idei si le pune in practica. Nu cer paternitate asupra ideilor vreau doar sa le vad puse in practica.

Am scris in diverse randuri pe adrese de e-mail ale autoritatilor care n-au reusit sa raspunda decat mecanic si prost. Daca le verifici conturile contabile au consum cu „social media and shit”. In rest lucrurile sunt frumoase si ao ramas blocate undeva in 1996 cand internetul circula prin dial-up si singurul internet decent il gaseai la ICI intr-o lasa de calculatoare are nu-ti permitea MIRC, PORN, YAHOO MESSENGER si alte lucruri… poftim?!? Mai e si altceva in afara de astea pe net?!?

Asadar, revin. Niciun raspuns care sa ma satisfaca sau nici macar o schimbare cu privire la problemele ridicate de mine in mailurile respective. Asteptam macar o discutie cu un consiler. O intrebare, un gand, o ceva…nimic….nada…lipsa. Asadar urmatorul care va mai spune ca e aproape de oameni si ca vrea si ne iubeste si …bla bla…va vorbi DOAR la stele si la luna.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *