Farmacia si comertul cu medicamente

Farmacia

Am scris zilele trecute despre experienta mea cu farmacia. Revin cu rezolvare a problemei care apare atunci cand interesul pecuniar il bate pe cel practic al omului care ar trebui sa poata oferi suport pentru un confrate aflat in suferinta.

Stiu, trebuie sa mergem la medic! O sa mergem si la medic. Acum vorbim de altceva.

S-au interzis niste medicamente ieftine in piata pe motiv ca populatia le-au cumparat dupa ureche si au dezvoltat rezistenta la tratament cu ele. Aici vorbim de banala Ampicilina  care costa in farmacie undeva la 5 lei.

Ce comision sa incaseze si farmacistul daca Ampicilina costa 5 lei. Altele costa cel putin 15 lei. Nu fac nici 30 % din  ce face un banal microfilmat de Ampicilina, dar costa si produce profit.

Vrei sa faci si profit si sa oferi „pacientului grabit” si o solutie practica si eficienta?! Nimic mai simplu. Iesi din hora celor care hulesc luatul medicamentelor dupa ureche, pana la urma si acele discutii au la baza tot discutia legata de profit.

Da-te la o parte din discutiile lor si cauta solutia de mijloc si pentur profitul tau dar si pentru pacient.  

Atentie aici nu vorbim doar de antibiotice, vorbim de un concept pe care sa-l adoptam pentru un profit moral si financiar.

Deci sa revenim la farmacia noastra. A intrat pacientul „doctor la el acasa”. Cere un produs „interzis” si care poate fi usor inlocuit cu altul care nu face mare branza, dar e mai scump si aduce un profit.

Ofera-i alternativa ieftina si mult dorita, dar conditioneaza-i cumpararea de cumpararea altui produs cu propietati protectoare asupra organelor.

Spre exemplu un hepato protector ca  Liv 52 -Himalaya  sau un Hepatoprotect Complet – BioFarm.

Faci contract pentru comision bun pe hepatoprotectoare si impaci si capra si varza: clientul pleaca cu un medicament care ii face bine si primeste in plus si un hepatoprotector.

Practic cheltuie mai mult, dar un pacient cu dureri va da bani in plus pentru a cumpara ce si-a dorit. Ii da incredere in el ca este la carma vietii lui. Increderea este cel mai important medicament pe care trebuie sa-l avem!!!  

Tu iti castigi profitul din vanzarea hapetoprotectoarelor si toata lumea e fericita, bine mai putin producatorii de mizerii cu pretentie de medicamente.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *