Concursul pantofilor de dama!

Oricate modele de pantofi ar exista pe lumea asta, intotdeauna va exista o femeie care nu-si gaseste perechea potrivita. Si dupa ce a gasit o pereche ce pare sa fie „cea aleasa”, apare o alta in calea sa care sa-i faca ochi dulci. Pasiune sau nebunie?! Cred mai degraba ca e vorba de pasiune in treaba cu incaltamintea de femei. In functie de tematica aleasa pentru imbracaminte, femeia va cauta mereu si o incaltaminte de dama care sa se potriveasca.

Si daca as spune ca e nebunie in toata treaba asta cu incaltamintea de dama, mi-as cam da foc la valiza. Ele pot sa afirme ca e o nebunie ceea ce fac, dar un barbat nu se cade sa arunce in joc asemenea cuvinte.

Vedem la tot pasul cand cutreieram prin orase si mall-uri, magazine care te imbie ca si femeie sa-ti alegi un model cat mai sic. Stilul este totul in alegerea unei incaltaminte de dama. Apoi peste stil trebuie sa existe si un „ceva” care sa dea o nota personala sau originala.

Astfel de magazine de oras au trecut cu stocurile in online. Acum poti sa studiezi oferta direct din confortul casei tale. Un astfel de magazin este si magazinul Fetecustil.ro. Navighezi printre multele modele de incaltaminte dama si iti poti alege modelul potrivit stilului tau. Nu e ca atunci cand mergi si pui mana pe model, dar te scuteste de un drum cand vremea e uracioasa sau ploua. Ce e mai frumos intr-o astfel de zi, daca nu o sesiune de shopping online prin raionul incaltamine online?!…

Si cand vorbim de un magazin de incaltaminte dama trebuie sa avem in vedere un numar cat mai mare de modele. Fiecare suflet de femeie trebuie sa-si gaseasca perechea potrivita. Alegi si castigi! Ce castigi?! Iti castigi admiratia publicului cand descinzi in mijlocul unei petreceri ca o diva pe tocuri. Si privirele pe care le vei regasi nu vor fi doar de la barbati, vei avea si un juriu feminin care te va juriza cu vehementa la capitolul incaltaminte femei. Un concurs greu din care vei iesi negresit Regina.

Priveste inainte cu incredere, tu ai ales perechea potrivita!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *