Conectare offline

A trecut ceve timp de cand am inceput sa simt ca online m-am cam plictisit de tot ceea ce se intampla. Intr-o zi minunata de septembrie am dat pe youtube de un filmulet dragut in care invatai cateva trucuri despre cum sa hack-uiesti viata de zi cu zi. Ce inseamna aia?!

Si de la acel video fiind ghidat de minunata functie de sarit in video in video am inceput sa urmaresc tot felul de ghidusii pe care electronistii de ocazie le filmeaza si le pun pe internet. Am inceput prin a ma uita, iar la nici o luna dupa toate acestea am inceput sa simt nevoia sa pun mana sa lucrez si eu.

Am mers in piata la vestitele tarabe de „rusi” si mi-am ales un pistol de lipit de silicon. Vestitul Glue gun pe care l-am vazut in toate video-urile de gen. Si apoi am apucat letcon-ul de care m-a ferit toata viata si am purces la a invata lipirea de fire cu cositor si fixarea cu silicon la cald.

Primele impresii:

  • Trebuie sa repeti mult pentru a invata sa faci o lipitura de cositor corecta, corespunzatoare.
  • Siliconul se lipeste foarte bine daca este lasat sa se incalzeasca pana la o temperatura foarte inalta.
  • Timpul nu mai are masura cand lipesti.
  • Creierul se deconecteaza atat de tare de la viata online incat incepi sa traiesti mai mult offline.
  • Vei ajunge inconjurat de bucati de fire si guguloaie de silicon.
  • Simti ca traiesti!

Inca n-am dus pana la capat un proiect gasit pe internet, dar sunt aproape de a aduna tot necesarul pentru un bec cu led-uri de pus la o veioza de camera.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *