Confiscarea trecutului

alphabet general stuff
alphabet general stuff

Mi s-a confiscat trecutul. Pe masura ce am fost nevoit sa cresc personaje dubioase mi-au confiscat trecutul trasformandu-l in ruina. A fost transat pe bucati si toate amintirile bune au fost crestate cu lama cutitului Timp si peste crestatura s-a turnat sare.

Fiecare taietura reprezinta un moment bun trait intr-un spatiu si fiecare pumn de sare trantit golaneste reprezinta o actiune din prezent care sterge bucuria din trecut.

Nu doare atat de tare disparitia bucuriilor trecutului, cat doare ca-l vezi pe cel din fata ta ca nu-si traieste viata facandu-si un scop din a ti-o destabiliza pe a ta. Timpul il va juca pe degete si-l va tranti la pamant. Dar tu vei ramane cu un gust amar caci tortionarul timpului tau n-a inteles ce avea de facut in viata. Ti-a distrus trecutul tau, dar si-a distrus si viitorul tau.

Cand devii egoist pentru ca nu poti sa-l faci pe cel din fata ta sa vada cu ochii lui e cel mai greu moment. Pierderea trecutului devine o bagatela pe langa teama ca el nu va putea niciodata sa vada.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *