Contabilitatea si gestiunea acum intr-un singur loc

Era undeva spre sfarsitul lunii si varul meu impreuna cu partenerul lui era calare pe situatie, ca doar se apropia sfarsitul lunii si trebuiau predate situatiile contabile. Si in mintea lui se instala usor, usor un vis. Visa sa apara un program contabilitate de gestiune si un soft gestiune comerciala. Si eu il intrebam senin:

Da de ce bai Vlad? Ca voi asa de repede le faceti pe toate si sunteti atat de relaxati, ca nici nu pareti ca munciti.

Si raspunsul lui chiar mi-a ramas intiparit in minte:

Nu man, nu par stresat, insa in sufletul meu, doar Dumnezeu stie ce se petrece. Si apropo de ajutoare „onlineristice” cred ca cel mai bine mi-ar placea un soft de gestiune stocuri

Anii a trecut si m-am intalnit cu produsele ciel gestiune comerciala. Si trebuie sa recunosc sincer ca intalnirea cu ele mi l-a readus in minte pe varu’ si visele lui cu programele de gestiune stocuri. Curios din fire cum sunt am cautat care sunt clinetii care le folosesc si am descoperit ca in portofoliul lor sunt si unii pe care ii cunosc bine. Asa ca am pus rapid mana pe telefon si i-am sunat pe bunii mei amici. Am stat de vorba indelung si mi-au povestit oamenii cat de usor le este acum din punct de vedere al actelor. Tuturor cel mai mult le place acel minunat program contabilitate de gestiune. Sigur ca marele avantaj al acestui program este ca a ajuns la un nivel de optimizare mult superior. Le-a fost greu celor de la Ciel pana acum, insa pot fi mandri. Le-a iesit un soft gestiune comerciala asa cum nu prea mai poti gasi pe piata la ora actuala. Si asta nu o spun eu un profan al domeniului, ci bunii mei amici si prieteni cu zeci de ani de activiatate in spate in acest frumos domeniu numit contabilitate.

Si desi sunt un om al cifrelor si la concretului, trebuie sa recunosc sincer ca in contabilitate nu stiu daca as putea lucra. E parca prea multa complexitate si parca prea multe variabile. Sau poate nu am avut eu niste profesori atat de priceputi care sa imi arate „partea senina”!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *