Credite pentru democratie!

Fie ca ne place, fie ca nu ne place, democratia este despre puterea de a o lua de la capat dupa ce ai ajuns la unul din capetele ei. Si chiar daca vina a fost a ta, usor usor trebuie sa reinveti sa ai incredere in puterea ta ca popor si ca organism social, de a-si reveni in firea normala.

De ce „Credite pentru democratie”?!? Pentru ca am inteles in sfarsit in viata asta ca daca eu fac un credit dau de lucru unor oameni. Eu dau de lucru unor oameni si ma aleg cu un lucru de care „poate” am nevoie. La randul meu eu prestez o munca pe care cineva s-ar putea sa o achite in rate cu un credit. Motorul economiei se bazeaza pe nevoia de a-ti satisface nevoile piramidei lui Maslow. Creditul este cel mai simplu mod de a-ti satisface o nevoie secundara pentru a accede la nevoile princiale. Scopul e sa traiesti bine si fericit chiar daca pentru asta platesti un PRET. Asadar pretul tau se numeste dobanda de rata si trebuie sa ai grija daca poti duce DOBANDA in carca. O frustrare trasnformata in dorinta te-ar putea ruina cum un semnal prost tradeaza un pokerist la o masa de finala.

Sunt adeptul creditelor pentru ca in sufletul meu sunt un om al democratiei chiar daca uneori imi doresc s-o impun cu pusca la picior si cu exemple patate de sange.

…deci ca sa revenim la subiect, incercati sa scoateti de pe lista voastra neagra alaturarea CREDIT=RAU si sa invatati sa traiti cu raul, ba chiar sa-l puneti sa munceasca in favoarea voastra.

O lista de banci unde va puteti satisface dorintele cu un COST asumat: Lista de banci.

Comments

comments

One thought on “Credite pentru democratie!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *