Cum să alegi cel mai potrivit tort de aniversare pentru băieți pentru năzdravanul tău

Știi cum sunt micuții: ca să îi impresionezi cu adevărat trebuie să îi surprinzi cu ceva la care nu se așteptau. Și chiar dacă de ziua băiețelului tău acesta se așteaptă la cadouri speciale, cu siguranță nu se va aștepta să îi faci o surpriză sub forma unui tort special pentru băieți.

Da, există torturi speciale pentru băieți și fete, în cazul în care nu știai deja!

Dacă vrei mai mult decât o simplă prăjitură pentru a încorona petrecerea de aniversare a micuțului tău, atunci trebuie neapărat să alegi un tort special de băieți.

Nu te speria, nu e fizică cuantică, ci e pur și simplu un tort cu un design care îi va plăcea cu siguranță băiețelului tău, mai ales dacă e inspirat din desenele sale animate favorite. Gustul e de asemenea important, însă dacă vrei ceva care să ii ia cu adevărat ochii năzdrăvanului, tortul special pentru băieți este cea mai bună alegere pe care o poți face.

 

Unde găsești un astfel de tort pentru băieți?

Poate ai obișnuit până acum să faci tortul de aniversare al băiatului tău acasă, cu ingrediente alese de tine. Ceea ce este excelent, însă nu este neapărat singura opțiune pe care o ai.

Organizarea petrecerii de aniversare pentru băiețelul tău este cu siguranță destul de dificilă și așa, fiindcă bănuiesc că vei avea invitați, trebuie să pregătești și câte ceva de mâncare, iar un tort necesită câteva ore bune de muncă, mai ales dacă vrei să îl și ornezi.

De aceea, alegerea unui tort aniversar special pentru băieți poate fi cea mai bună opțiune pe care o poți avea. Dar unde găsești să comanzi un astfel de tort?

Simplu: încearcă online!

Gândește-te puțin.

Dacă mergi pe varianta clasică, cu colindatul cofetăriilor fizice, cu siguranță vei pierde mult timp până vei găsi ceva care să îți placă. Așa e mult mai simplu. Cauți pe Google „torturi aniversare pentru băieți” și vei găsi mai multe opțiuni, iar colindatul va fi bazat strict pe click-uri și cu siguranță mult mai rapid.

La finalul acestui articol vei primi și o recomandare, în cazul în care vrei să mergi la sigur, pentru a câștiga chiar și mai mult timp.

 

Cum alegi tortul aniversar pentru băiatul tău?

Ei bine, aici intră cunoștințele tale în joc.

Dacă ai hotărât să mergi pe varianta online, atunci tot ce trebuie să faci este să alegi un design pe gustul micuțului și, desigur, o variantă de arome pe placul lui.

La nivel de design poți alege un tort cu personaje precum:

  • Tort de aniversare pentru băieți cu supereroi: Batman, Superman, Spiderman
  • Tort pentru băieți cu personaje animate: Donald, Mickey Mouse, Fulger McQueen, SpongeBob
  • Tort pentru băieți cu personaje de film preferate, precum cele din Star Wars sau Toy Story

Când vine vorba de arome, poți merge pe combinații clasice, precum ciocolată cu fructe de pădure, ciocolată integral, ciocolată cu vanilie, sau pe combinații inedite, precum crema de iaurt cu fructe de pădure, ciocolată cu vanilie și cappuccino. Aici opțiunile sunt aproape nelimitate.

 

Fiindcă am menționat că voi face o recomandare, încearcă edulce.ro, și vei găsi în oferta lor nenumărate delicii colorate, numai bune să devină tortul de aniversare al băiatului tău.

La edulce.ro ai garanția ingredientelor naturale și proaspete, precum și a combinațiilor inedite de arome, culori și personaje simpatice.

La mulți ani, năzdrăvanului tău!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *