Cum sa asortezi o sanda ortopedica cu o stare de spirit!

sanda ortopedica

Imi aduc si acum aminte expresia amicei mele care a auzit de la doctorul curant, ca pentru perioada de recuperare va trebui sa poarte sandale ortopedice. Parca cerul ii cazuse in cap si un fier incins i se apropia incet, incet (in slow motion) de brat.

Pe de alta parte, prietenul ei la auzul vestii date de doctor deja tasta pe telefon sandale talpa ortopedica. Era numai un zambet si atunci cand si-au intersectat privirile am vazut-o cum s-a umplut efectiv de expresia:
STAI PUIULE CUMINTE, CA TOTUL VA FI BINE!
Si un soi de aura i-a invelit pe amandoi. Sigur ca Dan (prietenul ei) este si un inger de om. De fapt cred ca mai bine spus un vulcan de optimism. Si ca sa intelegeti despre ce vorbesc, imediat la iesirea din cabinet el i-a spus simplu:
UITE DRAGA NU MAI FI BOSUMFLATA. PANA SI BEBELUSII POARTA ASA CEVA!
Si i-a aratat o lista cu sandale ortopedice bebelusi. A reusit sa ii „rupa” un zambet si ca un fel de reminder zambilicios el i-a trimis acea lista cu sandale ortopedice bebelusi pe WhatsAPP, ca sa o poata vedea mereu cand va fi trista.

A doua zi mi-a scris pe e-mail si era deja foarte bine dispusa. Isi gasise niste sandale ortopedice mov, care se potriveau perfect cu ultima rochita pe care i-o facuse cadou dragul de Dan. Ba mai mult dupa aceasta intamplare, chiar ea a inceput sa caute mai multe informatii si a devenit o mica ambasadoare a acestor tipuri de incaltari. Stia toate avantajele acestor sandale talpa ortopedica.

Si ca o curiozitate, mi-au revenit in minte cuvintele bunica-mii: „Maica da’ al’ de sus necazul cui stie ca il poate duce si in asa fel incat sa ii poata ajuta si pe ceilalti”. Si asa a fost. Caci draga de Ana stia acum sa le povesteasca si altor fete care reactuonau ca ea la uzul vestii ca va trebui sa poarte sandale ortopedice. Si avandu-l aproape si pe „izvorul de optimism” numit Dan, parca se crea un perpetuum mobile de bunatate. Era ca intr-un film din acela de la Hollywood dat la TV de Craciun si care nu ai vrea sa se termine niciodata!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *