Cum să previi frigul pe timpul iernii în casa ta, cu banda adezivă de la PVCmag?

banda etansare ferestre pvcmag

Ferestrele din PVC  necesită o montare și o etanșare atentă pentru a nu pierde căldură, în special în sezonul rece. Atunci când vorbim de montarea și etanșarea ferestrelor, putem spune clar că nu oricine poate face asta. De aceea, avem nevoie de un specialist. Însă, de ce mai avem nevoie în afară de acesta?

PVCmag vine cu răspunsul la această întrebare. Pentru a simplifica timpul de lucru al specialistului nostru, este bine să ne luăm din timp materialele. PVCmag vine în ajutorul oricărui specialist sau oricărei persoane care dorește să își etanșeze ferestrele cu o bandă adezivă, special realizată pentru etanșarea ferestrelor.

În acest articol vei descoperi ce tip de bandă adezivă este necesar locuinței tale pentru a păstra căldura și de ce să folosești banda adeziva pentru etansarea ferestrelor, produs disponibil la PVCmag.

Cum se realizează etanșarea ferestrelor?

Am reținut că etanșarea ferestrelor are loc prin intermediul bandei adezive de etanșare. Însă, ce este, mai exact, banda adeziva de etanșare? La ce ajută ea? Am ferestrele montate și am și banda adezivă, dar care este procedura? Cum etanșez ferestrele?

Banda adezivă de etanșare este o folie, specifică diverselor tipuri de materiale, precum PVC, aluminiu, lemn sau metal. Aceasta este specială pentru etanșarea la aer și vânt a ferestrelor, dar și a ușilor. Această folie este elastică, foarte flexibilă în timpul aplicării și care are o rigiditate scăzută, ajutând la aplicarea fără probleme, în diferite spații. Benzile pot fi de exterior, dar și de interior.

Etanșarea ferestrelor a fost facilitată de această bandă, deja prezentată. Ei bine, banda adezivă va fi aplicată pe suprafața zidului, dar, în același timp, și pe marginea ferestrei pentru a nu lăsa aerul rece, dar și vântul să treacă.

Avantajele benzii adezive pentru etanșare de la PVCmag

Până acum am descoperit ce este banda adezivă și cum o putem folosi pentru etanșarea ferestrelor. Dar care sunt avantajele acesteia? Banda adezivă pentru etanșarea ferestrelor are parte de numeroase avantaje, printre care putem găsi și următoarele. În primul rând, aceasta se poate gletui și vopsi, ceea ce nu va afecta aspectul casei sau apartamentului tău. În al doilea rând, aceasta are rezistență la mai multe obstacole, printre care rezistența la aer și praf, rezistența la vânt, rezistență la rupere, dar și la temperaturi de la -40° C până la +100° C. Un alt avantaj este partea adezivă, care are o putere foarte mare de lipire, este rezistentă și facilitează aplicarea pe toate tipurile de materiale: beton, tencuială, lemn sau cărămidă.

O bandă adezivă pentru etanșarea ferestrelor, care are parte de aceste calități o poți achiziționa de la PVCmag.ro, alături de alte produse. Și că tot a venit primăvara, ușor, ușor se apropie și vara. Ceea ce înseamnă că, în curând, va începe sezonul țânțarilor, așadar aveți grijă să vă protejați atât voi, cât și familiile voastre, cu o plasă anti țânțari, de la PVCmag.

Contact

0791 241 288

contact@pvcmag.ro

Alexandru Brătescu Voinești nr 6, Dâmbovița, Titu

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *