Curiozitati despre serviciile funerare de la Rarox, cu raspunsuri lamuritoare

Rarox serivicii inmormantari non-stop

Trecerea in nefiinta a cuiva apropiat este, fara nici o indoiala, o veste devastatoare. Sunt persoane care intra intr-o stare de soc din care cu greu reusesc sa iasa, mai ales daca este primul eveniment funerar din familie. Chiar daca este o provocare dificil de depasit, asta nu inseamna ca nu se poate desfasura ca la carte. Cu putin ajutor, oricine poate organiza funerarii frumoase pentru cel care a fost parinte, frate/sora, bunic/a si asa mai departe. Firmele de servicii funerare sunt deseori raspunsul pentru acestia, intrucat de toate se ocupa specialistii.

Rarox este o firma din capitala, cu servicii vaste, ce acopera nevoi dintre cele mai diverse, inclusiv deci pe cele transport, intern si international. Repatrierea, spre exemplu, este o misiune destul de costisitoare, cu multe acte de intocmit. Pentru ca astfel de evnimente ridica tot felul de intrebari si curiozitati, iata care sunt cateva dintre raspunsurile pe care specialistii le-au oferit la subiecte de interes privind funerariile.

Cand e momentul potrivit sa intri in contact cu firma de funerare?

Odata cu constatarea decesului, momentul in care sufletul paraseste trupul, poate fi contactata si firma de specialisti in funerare. Atunci cand serviciile sunt disponibile nonstop este cel mai bine. Putem lua ca exemplu si echipa Rarox, care poate fi contactata indiferent de ora in care survine nefericitul deces. Serviciile de consultanta privind urmatorii pasi ce trebuie parcursi vor fi oferiti cu toata rabdarea necesara de un reprezentant al firmei funebre.

O alta dilema, ca sa o numim asa, este alegerea sicriului. Trebuie totusi sa te raportezi la anumite aspecte ca sa fii sigur ca o sa reziste si toate celelalte. Texturile, poate chiar culorile sau accesoriile cu care vin acestea isi au rolul lor. In principiu sunt valabile dimensiunile standard, desi dupa caz e ideal sa existe o adaptare.

Despre imbalsamare si nevoia de a realiza acest pas sunt mai multe de spus. Pentru ca este vorba despre igiena, este importanta. Mai ales in cazurile in care moartea s-a realizat in circumstante tragice, aceasta este o masura absolut necesara. Numai astfel va rezista trupul in decursul zilelor de priveghere, dar si in cazul repatrierii.

Costurile pe care le implica intreaga ceremonie de inmormantare pot varia. Depinde de pachetul ales, de tipul sicriului potrivit, de accesoriile care il alcatuiesc, dar si de serviciile suplimentare adaugate. Exista pachete funerare cu cheltuieli zero si anume cele care pot fi cumparate pe baza cuponului de pensie, in cazul defunctului care era din aceasta categorie.

Pentru ca perioada inmormantarii este o perioada incarcata, atat emotional, cat si in ceea ce priveste sarcinile de realizat, tot mai multi aleg sa lase organizarea pe mana expertilor. Daca ai si alte curiozitati sau intrebari cu privire la inmormantare, la obieciurile si ritualurile care se practica astazi, dar si vizavi de costuri, de cele necesare, poti sa afli mai multe cu privire la acest subiect de pe funerarenonstop-bucuresti.ro, site-ul unde echipa Rarox iti pune la dispozitie si serviciile practicate.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *