Cursele de la aeroport pana in orase te poate costa prea mult? Rent a car e mai convenabil!

Daca ai experimentat vreodata cursele de la aeroporturi si pana in oras la orice destinatie, cel mai probabil stii ca astfel de episoade te-au costa destul de mult. Uneori platesti si cat nu face, caci ai nevoie de extra confort si ai pretentii. Ceri unui prieten un favor? Sa ne intelegem la bani devine motiv de cearta. Asadar, mai bine cu rent a car!

Ai servicii de inchirieri auto direct din aeroportul Otopeni de la FMN Rent. Agentia in cauza iti permite sa inchiriezi chiar si direct din aeroport, daca nu ai facut o rezervare in prealabil. Iar asta poti face online, din pagina lor oficiala, destul de rapid. Si daca inca te gandesti de ce sa inchiriezi o masina, convinge-te de aceasta alegere. Insa nu ai nimic de regretat.

Mijloace de transport in comun, taxiuri sau rent a car? Servicii de inchirieri auto

Despre cat de scumpe devin dintr-o data cursele cu taxiul o stie orice turist si mai ales cei straini care ajung pe meleagurile noastre. Nu toti, insa multi practica tehnica – necunoscatorul va da cat face.

Cu taxiul este ceva mai greu daca ai de facut un drum de la aeroport spre oras la miezul noptii. Tarife mai mari si putini care sa fie disponibili sa faca o astfel de cursa te vor descuraja sa mai cauti un taxi. Cu mijloace de transport in comun cam ai de asteptat dupa un program care te va face sa pierzi timp pretios din vacanta ta. Depinde si cate locuri sunt disponibile. Uneori agomeratia te descurajeaza sa mai doresti o astfel de varianta.

Rent a car este diferit. Este serviciul care iti ofera flexibilitate, confort, siguranta. Vezi si acest articol pentru a intelege care sunt toate beneficiile atunci cand apelezi la acest serviciu.

Mai ramane sa gasesti si o agentie serioasa care are conditii de inchiriere destul de prietenoase. Iar aici ai FMN Rent a Car drept aliatul tau in vacante sau cand pleci in capitala in interes de business, cine stie. Ai o flota auto impresionant de vasta, ai de unde alege masina care sa corespunda cu preferintele si nevoile tale. Pentru ca au locatii diverse poti preda, respectiv prelua masina in alta locatie decat cea din care ai preluat-o, respectiv din cea in care o vei preda.

Afla preturile din pagina oficiala si alege masina disponibila in perioada in care te intereseaza pe tine.

Contact FMNrent.ro – inchirieri auto

+40742.923.150

Calea Bucurestilor 291, Otopeni

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *