Cutarescu vs Domnul Cutarescu

Traian Basescu presedintele Romaniei
Traian Basescu presedintele Romaniei

Cand o sa invatam sa respectam functiile, vom invata sa ne respectam si viata. Pentru a ne ridica la rangul de homo sapiens trebuie sa ne cizelam regulile si principiile, altfel traim o viata de animale asociale.

Observ si la mine, dar si la altii tendinta de a-i spune presedintelui pe nume, Traian Basescu. Nu l-am votat cu totii, dar se pare ca o majoritate l-au votat, drept pentru care ar trebui sa aratam mai mult respect pentru vointa politica a unei clase de oameni si sa-i spunem Domnul Presedinte Traian Basescu sau macar domnul Traian Basescu.

Urmaresc o drama coreana de ceva vreme si observ ca societatea in general a regresat pana intracolo unde nu mai exista forma de respect intre lideri si mase, cu totii se bat cu mainile pe burta si joaca o hora a haosului: masa se bate pe burta cu presedintele pentru a-si hrani orgoliul ca el nu e mai presus de ei, iar presedintele domnul presedinte pentru a-si atrage sustinatori. Totusi scopul nu este de a avea sustinatori, ci de a conduce mase. Cat timp tii minte scopul nu vei scapa din vedere principiile de la care nu trebuie sa te abati ca viitor/actual/fost presedinte. Functia pe care ti-o asumi la un moment dat iti va ramane intiparita in codul ADN si v-a trebui sa ai grija cum o predai urmasilor: patata sau luminata, totul tine de tine si de coloana ta educationala.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *