Cutiile din carton pentru prăjituri sunt emblema calității pe care o servești clienților!

cutii carton prajituri snick-ambalaje

Atunci când clientul ridică comanda de la patiserie, gândul său este cât de bun va fi tortul cu pricina. Cât de savuroasă va fi prăjitura comandată sau cât de încântați vor fi cei prezenți la petrecere. Poate că, printre ultimele sale remarci, vor fi cele legate de calitatea ambalajului. Cu toate acestea, contează poate la fel de mult și ambalajul, mai ales dacă acesta va fi de calitate precară.

Cu toții ne dorim să oferim clienților noștri experiențe culinare desăvârșite. Să ne recomande la rândul lor. Să avem mai mulți clienți fericit și mai implicit mai multe vânzări. Ce facem în acest sens? Trebuie să ridicăm ștacheta și să menținem calitatea, implicit la capitolul detalii, accesorii sau consumabile. Din clasa acestora sunt și acele cutii carton prajituri pe care le utilizăm la orice comandă to go sau cu livrare.

Cum trebuie să fie ambalajul prăjiturilor sau torturilor

Se spune că pe măsura gustului și a rețetei bine realizate și prezentarea deserturilor trebuie să se ridice la înălțime. Așadar, din gama unui furnizor de nișă, precum site-ul Snick Ambalaje, descoperim variante bune de consumabile. Aici sunt disponibile ambalaje biodegradabile pentru  firme de catering, street food, fast food sau alții din nișe similare, din HoReCa. Strict ținând cont de cei care au patiserii sau cofetării, ambalajele necesare sunt toate disponibile la un click distanță: cutii pentru prăjituri și torturi, fie ele clasice, cele cu inserții transparente etc.

Astfel de ambalaje trebuie să fie realizate din materiale biodegradabile. Acesta este standardul actual, ținând cont de faptul că de ceva vreme ambalajele din plastic au căzut în dizgrația standardelor europene. De asemenea, acestea ar fi bine să aibă calitatea mult așteptată, încât să nu se umezeasca sau să nu se degradeze în vreun fel. De preferat să aibă mânere, un design atractiv și mărimea corespunzătoare.

Cu Snick Ambalaje este mai ușor de ales ambalajul corespunzător

Pentru cei interesați de ambalaje de calitate pot apela la stocul de la snick-ambalaje.com. De aici își pot alege specific cele necesare, în dimensiunile necesare și în cantitatea optimă. Există  și oferta de preț cu reducere pentru comenzile la bulk sau palet. De asemenea, în funcție de valoarea totală a unei comenzi pot fi aplicate reduceri la comenzile viitoare.

Încă indecis? Poate fi comandată sacoșa cu mostre. Este gratuită și astfel clienții pot testa efectiv cum se comportă un anumit tip de produs în anumite condiții. Din nevoia de a furniza calitate, vom trăi pe propria piele ce înseamnă calitate.

Tortul sau prăjiturile servite vor fi apreciate

Degeaba ai rețete unice, dacă servirea lasă de dorit. Degeaba ai calitate la materia prima dacă rezultatul final ce ajunge la client nu este ce  trebuie. Așadar, este de la sine înțeles că sunt la mijloc mai mulți factori ce determină succesul. Printre altele, contează și servirea și prezentarea. În acest sens descoperă ambalajele de unică folosință, biodegradabile, de la Snick Ambalaje.

Contact

Aleea Industriilor, nr. 5, Buzău

comenzi@snick-ambalaje.com

Comments

comments

One thought on “Cutiile din carton pentru prăjituri sunt emblema calității pe care o servești clienților!”

  1. Te felicit pentru aceasta informatie pretioasa despre ambalajele pentru torturi si deserturi. Subiectul este extrem de important si necesita atentie sporita in zilele noastre. Prezentarea corecta si folosirea produselor adecvate vor face mai mult decat sa incante clientii si sa imbunatateasca imaginea brandului. Sunt foarte impresionata de oferta ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *