Da, vrem scaune de bucatarie!

Sunt doua luni de cand ma cert cu intreaga familie. Li s-a pus pata tuturor sa ia un coltar de bucatarie. Ca u vazut ei in filme, ca li s-a parut frumos la nu stiu ce film sau ca le-a placut cum arata in reclama de pe sosea. Nici unul din familie nu se gandeste ca e super greu de mutat prin casa atunci cand trebuie facut curatenie.

Eu le-am propus dragilor mei sa facem mai bine o investitie in scaune de bucatarie. Evident ca cei batrani ai familiei mi-au sarit ca sacalii in cap si mi-au spus ca nu exista scaune bucatarie ieftine. Evident ca la fel ca la un real meci de box, nici eu nu m-am lasat. Si dupa upercutul primit in plin, am spus simplu:
Frate am zis eu ceva de ieftin sau v-am cerut eu bani. Platesc eu tot. Voi trebuie doar sa spuneti „DA vrem scaune bucatarie, in locul nebuniei aleia de coltar!” Atat si nimic mai mult.

Si ca sa imi conving familia, i-am invitat in fata calculatorului si le-am facut o prezentare profesionista pentru scaune de bucatarie. Daca va spun ca au si aplaudat, o sa imi spuneti ca am laud, insa „minunea” e adevarata. Mi-am convins intreaga familie de utilitatea acestor scaune de bucatarie. Si nu doar de utilitate, ci si de ergonomicitate si frumusete. Dau un aer trendy bucatariei si parca imi invita toti invitatii sa vina acolo. Si trebuie sa recunosc ca e tare bine dupa o petrecere sa trebuiasca sa faci curatenie doar in bucatarie. NU mai amintesc de faptul ca ele indeplinesc si criteriul pret si sunt intr-adevar niste scaune bucatarie ieftine. DE confort nu mai amintesc, ca deja m-a certat un bun prieten caruia i-am recomandat si care mi-a replicat simplu si sec:
„Ba mestere sunt niste simple scaune de bucatarie, nu tronul Reginei Marii Britanii, asa ca stai calm cu laudele.

Si totuis eu nu ma pot abtine. Daca m-as intalni face-to-face cu majestatea sa Regina Marii Britanii, as invita-o cu mare drag sa se aseze pe unul din scaune si sa imi spuna daca ii place sau nu. Stiu ca imi veti spune ca sunt nebun, dar recunosc sincer ca as face-o… fara sa imi para rau!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *