Darama si construieste

Mila
Mila

Unii se nasc bogati si fericiti altii se nasc doar.

Viata ofera fiecaruia locul pe care l-au ales „stelele” si uneori omul isi face proporiul drum printre stelele lui, totul tine de vointa lui de a se maturiza in viata. E bine sa-ti intelegi interiorul pentru a putea trai exteriorul.

Am crezut ca franturile de vise care cresc cat ai vedea cu ochii in secunde de meditatie pot prinde aripi, dar am inteles in sfarsit ca visul este doar vis. Realitatea este cea care ofera unitatea de masura a durerii. Durerea este parte din viata si te caleste pentru un viitor. Timpul joaca un rol obsesiv in educatia noastra cand el ar trebui sa fie doar o alta variabila, fiecare isi are timpul si timpul il gaseste chiar de cei din jur nu-l percep in fel si chip. Tone de clisee nu se pliaza pe noul cliseu si publicul este nemultumit, dar actorul isi continua piesa. La final daca unul singur intelege, piesa nu a fost jucata in zadar.

Cel ce nu stapaneste timpul, nu simte durerea si nu stie a ticlui gandurile in rastelul de fapte…acela traieste degeaba pe acest Pamant.

Comments

comments

One thought on “Darama si construieste”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *