REPLAY: Institutia datului la gioale. Pe gratis -Chestiuni.info

fractali
fractali

REPLAY: Institutia datului la gioale. Pe gratis -Chestiuni.info

Raspunsurile arogante ale celor care pastoresc o miscare pot dauna calitatii campaniei.

Unii au facut mistouri subtiri si au primit acelasi tratament cu cei care injurau ca birjarii. Dar repet, aroganta unui astfel de om este primul INAMIC al campaniei.

Eu daca as fi firma X, as procesa injruaturile si as cauta eventuale probleme in sistemul meu.

Sunt destui care au adus argumente si au fost persiflati ca ba sunt hateri, ba sunt #coaieless, ba nu stiu ce le mai lipseste. Cand te implici intr-un astfel de proiect iti asumi si bunele si relele, eventual daca nu poti sa ti le asumi gandesti proiectul in asa fel incat sa diminuezi daunele.

Intreb, de ce Rosia Montana dupa toate injuraturile nu s-au lasat de mediul online? Pentru ca da rezultate indiferent de scorul din meciul injuraturi-aplauze.

Vrei sa zici ca am mai si platit pentru asta,va intreba el? Si data viitoare isi va indrepta bugetul spre ceva mai benefic.

Un astfel de investitor este un investitor caruia nu i s-a vandut bine pachetul de mediu online. Un manager bun are doua sanse: angajeaza un vanzator dat dracului care-l face pe cumparator sa scoata banu’ din buzunar sau ofera un pret mare ca sa scape de client si se focuseaza pe urmatorul client.

La noi fiecare blogger e o agentie de publicitate si fiecare agentie de publicitate cere profesionalism de la colegii din piata inainte sa o ofere.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *