De ale automobilistilor

Acum o sapatamana si ceva citeam un comunicat de presa despre cei de la Autohut si despre faptul ca au primit certificarea TecDoc:

Certificarea TecDoc este cea mai noua realizare a magazinului online de piese auto Autohut . Dupa doi ani de tratative, distribuitorul de piese online pentru masini a devenit primul magazin online din Romania care a primit o astfel de certificare

Va intrebati ce este TecDoc? In prima faza el era un program on-line de identificare a pieselor. Insa acum este un conglomerat de date de identificare, de timpi de reparatie si au cea mai avansata si mai exacta clasificare a modelelor de autovehicule europene si asiatice.

Asa ca in cautarea mea clasica de baterii auto (ca doar asa ii sta bine uitucului, sa isi ia in prag de iarna bateria), gandul mi-a fugit instant la standul de baterii auto la Autohut.ro. Si desi pe vemuri nu eram un pasionat alunei merci, de ceva timp trebuie sa recunosc ca m-am indragostit iremediabil de coltul cu baterii Bosch. Calitatea si durabilitatea a doua asemenea minuni folosite si pe Loganul meu, dar si pe Dacia Break a tatalui meu „mi-au pus capac”. Si e acum intre mine si acele baterii Bosch o relatie de lunga durata (sau celputin asa sper eu)

Pai si cum au intrat aceste baterii auto in viata ta, crezi ca nu va mai fi loc si de altele? Avand in vedere ca imi doresc ca parcul auto din curtea noastra sa se mareasca, cred ca va mai fi loc. Insa momentan traisc din plin „povestea de dragoste”

Aaa si daca tot vorbim de auto, hai sa mai raspund inca unei intrebari des intalnite in online cand se schimba cauciucurile de iarna. Dupa parerea mea intotdeauna inainte de sfarsitul lunii octombrie. Insa nu uitati ca nu doar anvelopele trebuiesc schimbate. Intreaga masina are nevoie de o revizie amanuntita, pentru ca temperaturile vitrege vor pune la incercare toate subansamburile ei.
Sa va mai spun despre antigel si verificarea sistemului de incalzire sau dezaburire? Aceste sunt implicite si de la sine intelese fara alte discutii si fara comentarii inutile.

Sa aveti o iarna frumoasa, cu drumuri multe si amintiri superbe!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *