De ce nu cred in Fratiile care ne vor raul?

brotherhood fratiile
brotherhood fratiile

Aud in jurul meu tot felul de discutii legate de fratiile care vor sa ne conduca si sa ne adune sub o unica conducere. M-am saturat de teorii ale conspiratiei si de intoxicarea cu informatii din ce in ce mai cruciale despre viata si viitorul sumbru care ni se prefigureaza.

Fratiile care se spune ca ar conduce lumea au o mare problema in sensul ca sunt tributare unei religii. Aici este o problema grava pentru ca nu au libertate de miscare, ele insele plimbandu-se intr-un interval limitat de propriile temeri invatate in interiorul organizatiei.

Organizatia este formata din ordine diferite si aici se nasc orgolii mari. Omul prin defintia lui este o suma de energii pozitive si negative. In momentul in care ajungi intr-o pozitie inalta intr-o astfel de organizatie energiile tale pozitive sunt reduse prin puterea de a-ti satisface caprici din cele mai diverse adunate in tot timpul ocupat cu cresterea in organizatie.

Biserica este un exeplu foarte bun. In cadrul bisericii cei care s-au dezvoltat in comunitate nu au reusit sa atinga acelasi nivel de dezvoltare spirituala ca cei care au ales calea libertatii si a dezvoltarii solitare. In cadrul comunitatii s-au dezvoltat doar indivizi care aveau nevoie de o dezvoltare pe orizontala dar sub limitele unui interval definit.

Odata ce ai aplicat unei embleme a unei astfel de organizatii a unei cruci, a unui semn care sa te identifice cu o religie, cu ceva omenesc ti-ai stabilit limitarea si pasul catre disparitia prin canibalizarea in cadrul organizatiei s-a si facut. Semnele sunt stigmatizabile asupra celor care adera la organizatie pana in punctul in care se pliaza trasaturile sub care slujesti peste educatia si trasaturile tale.

Nu cred in fratii pentru ca ori de cate ori ai reseta Lumea, Cain tot l-ar omora pe Abel.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *