De ce trebuie sa votezi

…pentru ca trebuie sa-ti asumi apartenenta la societate. Daca vrei sa nu aparti societatii te retragi in munti si te regasesti pe tine si doar pe tine fara sa interferezi cu lumea de aici de jos, din societate.

…pentru ca daca tu nu-ti exprimi optiunea cel care te va reprezenta ca sef peste bucata lui de Societate isi va da seama ca poate sa faca orice caci pe tine nu te intereseaza. Dezinteresul tau este in interesul celui ce vrea sa se „ajunga” in functie.

…pentru ca Romania este mult mai mult decat epoca pre si post Iliescu.

…pentru ca in lumea civilizata spre care tindem sa ajungem respectul de sine se castiga respectand comunitatea din care te tragi.

…pentru ca atunci cand te duci afara iti e jena sa recunosti ca esti roman deoarece majoritatii nu-i pasa de imaginea ta cel care ai iesit cu ganduri bune. Cum „maimuta” needucata care iese iti stirbeste imaginea prin diverse marlanii sociale, asa iti stirbesti si tu dreptul social prin lipsa la vot.

…pentru ca atunci cand vei merge la vot si-ti vei anula votul, cimpanzeul de se viseaza in functie va intelege ca tie iti pasa. Cand va castiga cu 15% din 100% il va durea…se va simti micut si stingher.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *