De la un ipocrit nimanui de vina

trafic oras
trafic oras

E pacat ca te lauzi cu experienta ta online atata timp cat utilizezi aceleasi tertipuri cancan-istice ca tot prostul ajuns jurnalist dupa o facultate particulara degeaba.

Stau si citesc sute de posturi de 3 lei despre acelasi rahat si incep sa inteleg de ce la noi piata nu merge.

Un grup de oameni au descoperit ca pot sa plimbe banul intr-o forma minuscula si sa formeze senzatia unei piete. Paiate multe, meet-inguri obosite si conferinte la care vorbim despre teorie. Practica e aceeasi ca la inceput: sex, sarade ieftine si politica damboviteana. Analistul zace amorf in chiloti si maieu si emite pareri pro si contra subiect.

Dincolo de pullover-asul asortat cu un DSLR obotrist dintr-un decembrie la metrou ramai doar un nimeni. Un blocaj din care nu poti sa iesi chiar daca viata de familie te-a ridicat mai sus decat cel pe care-l terfelesti prin texte. Dincolo de catalogarile scrise cu atata patima ramai acelasi om structurat de obsesii si alergat de trecut.

E greu sa treci peste ce nu ai putut sa rezolvi. Dincolo de gratia cu care incerci sa parezi loviturile in interior e un baietel speriat de o trauma pe care si-o imbraca in masini scumpe si relatii simandicoase care il drogheaza ca sa-si uite trecutul.

…dar tine minte:” Intr-o tara mica cu mese putine un adevar nu poate sa fie tinut la secret toata viata.”

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *