Decizii

Viata inseamna decizii. Alegi sa mergi pe o cale sau alegi sa mergi pe alta.

In ultima vreme am parasit cercetarile mele asupra oamenilor dincolo de cuvinte si expresie, am parasit cercetarea omului de dincolo de ecran crezand ca este ceva gresit. Gresit este sa fugi de ceea ce te reprezinta.

Am stabilit un mod de lucru bazat pe alte cercetari empirice si s-a dovedit ca altul a dezvoltat o alta forma care mi-a dat ecuatia peste cap. Am ales calea 2 si am cazut in pacatul de a vedea ce nu este in poza. Vedeam ce incerca sa-mi arate calea. Fiecare piesa in puzzle intra fest in povestire si fiecare element parea magic din poza cea mare. Insa socoteala de-a casa n-a fost ca cea din targ inca de la inceput. Cand totul se potriveste mult prea perfect intotdeauna exista un fir care te agata si te scoate din greseala, trebuie doar sa urmezi drumul.

Am gasit raspunsuri si pe al doilea drum dar n-am gasit raspunsurile mele. Pare usor nebunesc dar fiecare isi gaseste alinarea in ceva si ajungem la final la acelasi rezultat: religie, credinta, numere, horoscop, oameni.

Mie imi plac numerele.

Au o forta incredibila sa-ti ofere in cel mai simplu cu putinta mod de ce a+b este diferit de BINE sau de ce a+c este egal cu BINE in detrimentul lui a+b. E simpatic cand afli ca totul se poate petrece, dar refuzi pentru moment sa faci optiunea.

O alta alegere in acelasi timp in care produci o alegere deja iti poate deturna calea pentru prima optiune. E farmecul vietii sa te arunce mereu si mereu inapoi pentru a repeta alegerea pana devine cea corecta. NU iti dai seaam decat atunci cand se potrivesc natural si nu perfect. Niciodata perfect nu este bine, intotdeauna trebuie sa alegi natural.

Are bunicamea o vorba:”Maica Iadul si Raiul sunt aici pe Pamant”. Corect, raiul si iadul il dezlantuim la fiecare alegere. 1 sau 0, bine sau rau, inger sau demon, votez sau nu votez, traiesc sau mor. Ai grija ce votezi cand dai de un buletin de decizie caci iti poate anula optiunile pentru alt buletin de decizie. Nici o decizie nu este umbrita de o alta!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *