DECLARATIA 200: Impozitul pe castiguri din pariuri si jocuri de noroc !!! 25 mai 2017!!!!

jocuri de noroc

S-a gandit statul roman sa colecteze impozite si de la romanii care joaca la pariuri sau jocuri de noroc online. Au adaptat declaratia 200 care se depune pana pe 25 ale lunii mai din anul urmator pentru anul trecut.

Faza cea mai tare la aceasta declaratie este ca trebuie sa o completezi in dublu exemplar pentru fiecare retragere de bani din contul de joc.

E foarte distractiv daca ai jucat la 3-4 case de pariuri/jocuri de noroc acreditate in Romania si ai avut 4 retrageri pentru o casa, 5 pentru a doua casa si sa zicem 3 pentru al treilea site de jocuri.

La final statul roman in inteligenta lui a zis ca e ok sa completezi 5+4+3=12 bucati de declaratia 200 in dublu exemplar.

Hai ca trecem si peste timpul pierdut sa completezi toate acele declaratii. Merita tot efortul cand vezi la ghiseu cum priveste functionarul la teancul tau de mizerii pentru retrageri de 100-500 de lei sa zicem.

Succes la jucat! Aveti grija jucati la cat mai putine case de pariuri si retrageti de mai putine ori in decursul acestui an. Sau cel mai bine este sa nu mai joci deloc. 0 profit pentru Statul Roman!

Cum sa completezi declaratia 200 pentru pariuri sportive si jocuri de noroc online

pentru 2016 pana la 25 mai 2017. >>>>  pariuriX.com

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *