Decoratiunile optime pentru casa ta

Decoratiunile optime pentru casa ta

Era anul 2000 si un pic cand familionul meu s-a hotarat sa lase traiul linistit de „blocatari” si sa se mute in zona urban-rurala a Bucurestiului. Despre ce zona e vorba? Ei bine… Giulesti. Si nu va apucati sa dati cu pietre dupa mine atunci cand arunc epitetul de mai sus, ca nu este unul jignitor, ci doar un compliment ciudat. Si am sa va povestesc si DE CE.

Dimineata pe la 6 este un cocos prin vecni care ne da mereu TREZIREA. Iar pe la capatul autobuzului 162 am vazut eu cu mare drag anul trecut trecand o vaca ce canta vesnicul cantecel rural „MUUU-MUUU”. Dar gata cu povestile despre cocosi, gaini, vaci sau alte oratanii de prin curtea fiecarui gospodar. Sa ne intoarcem la firul povestii. Atunci in 2000 si un pic avem un „lipsus” in privinta decoratiunilor interioare. Probabil si din cauza faptului ca veneam de la un spatiu mic… de bloc, la un spatiu care pare nesfarsit… al dragei mele curti giulestene. Atunci mi-a trebuit muuult timp sa gasesc solutiile optime… ca nu aveam la indemana un loc precum https://www.decodepot.ro/. Era vremea cand si viteza internetului era mai mica. Sigur nu mai era vremea dial-up-ului, dar ca volum informational si ca locuri de inspiratie, parca erau mai putine. Azi totul para este la un click distanta si parca toate sunt mai usoare.

Evident ca in tot acest tablou este ceva GREU. Si anume SOLUTIA OPTIMA de ales. De ce? Pentru ca atat de tare s-au profesionalizat si personalizat solutiile de organizare interioare, incat ti se pare ca le-ai lua pe toate. Si chiar daca nu le poti aplica in micul ta camin pe toate, parca iti vine „sa le pilesti pe la colturi”, ca sa intre si in micul tau camin ACEA SOLUTIE si sa vezi si la tine in sufragerie acea superba combinatie de culori sau forme.

Pe de alta parte cred ca mai sunt de vina si fotografii astia profesionisti si apartele lor profesionale, care nu mai fac poze frate… ci adevarate TABLOURI. Si daca in catalogul celor de la https://www.decodepot.ro/ vezi un dormitor ca in filme, ca doar asa il scoate DSLR-ul fotografului, vrei si tu la fel. Evident ca nu erau sa iti doresti MAI MULT, caci e Natural si Omeneste acest sentiment, dar vezi tu nu intotdeauna socoteala din targ se potriveste cu cea de acasa. Asa ca din punctul meu sincer de vedere as zice ca mai inainte de a alege o solutie, ar fi bine sa vorbesti cu un consultant. Si va spune asta unul care mai pana acum cativa ani spune:
CE BAAA, STIE ALA MAI BINE DECAT MINE, CE VREAU EU SI CUM VREAU EU?
Ei bine uite ca „vremea si vremurile” m-au inteleptit si pe mine si m-au invatat sa mai si ascult de profesionisti, carora le-au mai trecut nehotarati ca mine prin mana si care au inteles ca de fapt ei nu fac amenajari interioare, ci fac alinieri de frecvente ale sufletului fiecaruia dintre clienti… cu interioarele in care vor sta. E ca un fel de imprietenire a sufletului cu „lumea materiala”!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *