Depolarizant

Am descoperit ca sunt situat la poli diferiti fata de restu lumii. Am crezut initial ca e vorba de o fitza de-a mea si ca ma situez mereu si mereu doar pentru ca vreau in antiteza cu restu’ lumii. Mai in gluma, mai in serios incepusem sa cred in replica bunului meu tata:”Ba tu daca te intalnesti cu un stalp pe strada si cu ala te certi”.

Am cercetat subiectul si am descoperit. Am descoperit ca acolo unde toti vad pozitiv eu gandesc primul gand negativ. Acolo unde toti privesc cu jind, eu privesc cu lehamite. Am crezut ca e o vanitate artistica ce zace in mine, dar stofa de artist nu prea am. Ce sa fie. ce sa fie?

Lumea este polarizata si se polarizeaza dupa un tipic anume. Eu ma polarizez de la scantei care apar cand nici un semn nu prezenta urma de foc. Sper exemplu o vorba aruncata in stramba linie a mintii va dezvolta o intreaba polemica interioara pana cand sa rezolve o ecuatie a unui gand necnoscut. De cele mai multe ori gandul necunoscut devine cunoscut cand toata ecuatia a fost cuprinsa de intrebari. Atac de panica!

Acolo unde toti veti vedea alb ue voi vedea in continuare negru.

3+1=4…daca 3 gandesc pozitiv, unul automat trebuie sa gandeasca negativ….e nevoia sistemului in care ne traim vietile. Cine va spune ca va poate scapa de raul din voi inlocuid cu bine, iar raul disipat in aer, nu stie ce vorbeste. Raul cauta o gazda, azi/mai mereu se nimereste sa fiu EU.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *