Dincolo de palpabil…

fanel.ro

..sta o serie de evenimente care nu pot fi explicate inca. Fiecare duce cu el un bagaj de cunostinte de back-up pentru mai tarziu. Fiecare gest, fiecare fapta descriu un cod bine definit in constiinta fiecaruia. Nu iti poti explica de ce faci anumite gesturi, le faci pur si simplu pentru ca trebuie. Incerci sa gasesti o scuza pentru fiecare atasandu-i o descriere de suprafata care sa te faca comod cu tine insuti.

Uneori te certi cu altii pentru o idee cand de fapt si tu si el exprimati la fel doar ca analizat din prisma setului de idei de suprafata. Acolo in adancimea gandurilor voi aveti acelasi schelet de cod. Totul este doar poleiala si defecte minore care fac diferenta intr-o lume pe care o simti ca traieste 7, o lume palpabila. Dincolo de limita de intelegere incepe esenta care defineste miscarea materiei si sustinerea ei.

Inteleg ca balanta are parti negative si pozitive, fara acestea doua echilibrul spre care tindem nu ar mai exista si haosul ar cuprinde intreg sistemul. Ca sa ai bine tre’ sa definesti raul, ca sa ai rau tre sa definesti binele. Fiecare se antreneaza pentru a sluji de-o parte sau de alta, uneori punctul de echilibru spart te arunca dintr-o tabara in alta.

Gandurile vin si trec si omul este supus schimbari avand in vedere ca timpul este o constanta ce curge doar pentru ca noi am definit-o asa.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *