Dolphin Camping: Un alt loc misto in Balta!

In cei 33 de anisori pe care ii am pot sa ma declar extrem de fericit ca am calcat deja de vreo trei ori in Delta Dunarii. Asa ca anul trecut cand gasca mea de prieteni mi-a ascultat sfatul si au adoptat-o ca locatie de petrecere a unei escapade de patru zile. Si ca orice oameni ordinati ce suntem, am inceput sa cautam cazare Delta Dunarii. Doar ca eu nu eram singurul care fusese deja pe acolo si s-a hotarat ca toti ne dorim cazare Sfantu Gheorghe. Si nu mi-a fost greu sa gasesc. Interesant e ca dupa ce a cauta vreo saptamana, toate reclamele care imi apareau erau cu tematica cazare Sfantu Gheorghe Delta. Si desi pana atunci nu incercasem asa ceva in Delta, dupa cateva argumente puse cu mare grija de prietenii mei pe masa, am acceptat ideea de corturi camping. Si pentru ca niste prieteni ai unor prieteni fusesera deja intr-un loc in Sfantu la cort, am ales cu mare incredere cazare Green Dolphin. Si trebuie sa recunosc ca au avut dreptate prietenii care aveau doar cuvinte de lauda la adresa lor. Chiar e frumos. Pare un camping din acela din ghidurile turistice. Si in plin sezon chiar daca e plin de corturi camping acolo, parca mereu ramane loc si parca toti oamenii aceia au in ei o energie pozitiva care dau culoare intregului loc.

Asa ca acum cand ma intreaba oricare dintre cunostinte despre cazare Delta Dunarii eu ii corectez. Dragilor mai bine ma intrebati despre cazare Sfantu Gheorghe Delta, pentru ca eu sunt realmente indragostit de acel colt de lume. Asa ca mi-am primit si o porecla printre cunoscuti: cazare Sfantu Gheorghe. Ba cateodata ma si intreaba, in loc de SALUT – CU CAT DATI DOMNU’ CAMERA LA SFANTU GHEORGHE? Si dupa aceea ii auzi razand zgomotos. Oameni amuzanti pusi pe glume!

Si totusi v-am povestit multe nebunii pana acum, insa indemnaul haide in delta dunarii cred ca trebuie sa ramana in sufletul fiecarui roman. Pentru ca locul acesta este diamantul cel mai drag al turismului nostru. Asa ca in acest loc cred ca ar trebui sa ajungem cu totii macar odata in viata.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *