Drumul dinspre catre

fanel.ro

Cineva mi-a spus odata ca traiesc in mintea mea prea mult si trebuie sa-mi gasesc drumul catre inima. Cum poti cauta drumul catre inima cand tu traiesti in inima!? Mi-ai spus ca slova vindeca rani.

Scrisoare catre…

Nu sunt perfect, dar cred ca nu am de cautat drumul spre inima. Cred ca problema mea este ca inima este adanc infipta in creier. Niciodata creierul nu a primat in fata dorinte inimii. Tot ce fac pe lumea asta o fac pentru cei in jurul meu.  cand ma intorc in mine regasesc un miner care-si cauta norocul intr-o mina fara fund.

Drumul catre inima. Am citit cateva lucruri despre subiect si nu am gasit nimic din care sa pot intelege care este acesta. Cineva mi-a spus ca totul este un joc al rabdarii si cunoasterii. Joc acest joc de foarte mult timp si mereu si mereu revin in mina mea. E tris, dar acolo e singurl lucru real:MINA.

Legea oglindirii. Mi-ai spus ca ma oglindesc si asta imi dauneaza. M-am nascut in oglinda si am incercat sa regasesc drumul catre lume. Pe drum am dat de oglinzi care aveau nevoie de ajutor. Nu pot sa ies daca nu au iesit si restul din oglinda. Ma joc in cuvinte si traiesc in realitatea. Realitatea nu are 24 de ore. Realitatea are in fiecare secunda alte 24 de ore. Fiecare secunda e o zi in care studiez iesirea din oglinda. Cu fiecare experiment in care vreau sa ies descopar un alt experiment captiv in oglinda. Ma opresc si ajut. Iesirea altuia din oglinda ma construieste. Muncesc, sufar, alerg, ma bucur.

Imi pun intrebari si caut rapsunsuri sau explicatii pentru ca nu pot intelege de ce nu pot gasi. Ma impiedic mereu si mereu de habotnicia mea de a crede in Om.

Vreau sa ma cred Dumnezeu?!? Nu cred, nu pot. E greu sa te crezi Dumnezeu. N-am nici pregatirea si nici stomacul pentru a putea face acest lucru. Sunt doar un biet miner.

Ma intorc  in mina pentru a cauta calea spre lumina. Ma intorc in oglinda pentru a cauta esecul. Esecul construieste, victoria ucide.

…si totusi drumul spre inima nu poate sa fie departe.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *