Drumul spre noi

Exista pe lumea asta suflete pereche care nu se intalnesc niciodata intr-o relatie.

Am doi prieteni apropiati care se incadreaza perfect in povestea pe care tocmai am descris-o mai sus: El un delicvent-confident care a furat un secret printr-o ghidusie hilara, ea un slab ascultator undeva la inceputurile internetului. Eu un scormonitor de tipare.

Amandoi se inteleg bine prin prisma secretului care ii leaga. Niciunul n-a inteles de ce si fiecare se intreaba cum?! Important e ca se inteleg si rezista sa vorbeasca vrute si nevrute. Amandoi se intreaba de ce?!?

El a avut norocul sa-si doreasca mereu si mereu tot mai mult. Ea si-a dorit mai mult, dar pana la un punct. Traieste senzatia de viata doar pentru a savura clipa invidiei celor din jur. El calatoreste pentru sufletul lui de nomad. Ea isi doreste ce are el, dar nu o poate atinge pentru ca nu-i curge prin vene naturaletea unui nomad.

Amandoi sunt calatori intr-un tren care nu-i va pune nicicand la aceeasi masa.

Amandoi imi sunt dragi, dar chimia simpatica a vietii ii tine departe unul de altul. E un raport ciudat de dragoste si invidie care forteaza moleculele vietii lor sa paseasca alaturi si totusi departe. O tensiune sexuala planeaza in aer cat sa ofere naturalete acolo unde doar artificiile sunt naturale. E simpatica si totusi hilara situatia, desi sunt asemanatori ca structura solida, imbracamintea scheletului este schimbata. Unul a ales sa aleaga, altul a ales sa astepte atacand. Fiecare este fericit in nefericirea lui. Dincolo de vietile lor se intalnesc si comunica perfect intr-un dans social teribil. Viata merge inainte si fiecare creste spiritual prin foamea de a atinge drumul celuilalt. Fiecare are un varf cucerit si incearca sa cucereasca si varful celuilalt fara sa deranjeze victoria celuilalt. Aidoma unor luptatori care se respecta, se lupta la nivel mental, dar se feresc fizic din respect. Tensiunea sexuala echilibrata ii face sa se fereasca si le ofera posibilitatea sa se studieze pentru a gasi brese in a patrunde spre punctarea in dansul de lupta cu celalalt El…

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *