Durere si pacate

Cruce și credință

Unele pacate te urmaresc toata viata, altele sunt date sa le duci in spate. Munca fizica este cea care iti elibereaza mintea de ganduri negre si elibereaza apele din jurul palcurilor de iarba verde. Un gand verde inconjurat de ape limpezi ajuta la o mai buna dragare a vietii tale.

Uneori cand muncesti iti pierzi notiunea ceasului si astfel timpul devine mai lat oferindu-ti momente mai multe de lucru. Atunci cand nu vei mai avea ce face vei muri, moartea intervine atunci cand nu mai poti percepe munca in contratimp. Muncind lupti cu timpul si-i arati ca tu esti umar la umar cu el.

Esti urmarit de ghinioane pana cand reusesti sa dezlegi itele unor probleme la care cauti rezolvare. partea frumoasa a lucrurilor in viata este ca de multe ori cauti ceva si la final ramai doar cu amintirea unui drum in care ai invatat foarte multe, ai crescut cu tine.

E o durere care doare dar care mangaiue sufletul. Durerea fizica doare la exterior dar este benefica la interior, iti tine inima calda si in forta. Fara durere fizica nu exista liniste psihica. Multi se imbolnavesc de prea mult stat. Sedentarismul este boala prezentului viitor, trebuie sa luptam pentru un viitor sanatos. Nu conteaza ce mananci, te ingrasi pentru ca stai.

Comments

comments

One thought on “Durere si pacate”

  1. Da, adevarat pe alocuri sau integral, in functie de persoana.
    Munca sa schimbat prea mult asa ca nu mai merge catalogata ca mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *