Efectul de fluture in lipsa timpului

fractali

Totul se naruie pentru ca nu invatam sa ne oprim. Raul naste rau si tot asa mai departe o sa fie. Eu sunt un finantator permanent de ura si asta ma umple de nervi pana si pe mine.

Efectul de fluture despre care se face vorbire in unele discursuri a fost analizat pana acum intr-o optica gresita. Noi am presupus ca efectul este supus timpului pentru ca in creierul nostru timpul nu se pate exclude din ecuatie.


Timpul nu are cum sa intre in efect pentru ca atunci lucrurile nu s-ar putea pune in miscare la o distanta lunga. Avem 2 evenimente care se intampla concomitent si se presupune ca un batut de aripi intr-un colt al lumii va actiona un cataclism in alt loc al lumii. Cumva materia propaga o unda de soc. Totusi lucrurile se pot analiza asa doar luand in calcul timpul.


As analiza lucrurile un pic mai departe scotand timpul din ecuatia si introducand revenirea in joc dupa fiecare viata pierduta. Sunt civilizatii care vorbesc despre reincarnarea sufletului pe pamant pentru o noua lectie de indreptare.

Viata nu are rost sa fie finalizata intr-un singur ciclu. Pana si natura are cicluri de viata in care traieste.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *