Engineer Moving! Muta mobila cu un profesionist

Aveam in facultate o gasca tare frumoasa de baieti cu care imi tot petreceam noptile fie prin cluburile de la acea vreme, fie pe tereburile de fotbal din Regie sau fie la cate o tura cu bicicleta. Insa cand venea vara si trebuia sa se elibereze camerele de camin, ii vedeam pe jumatate din gasca mea, care erau din provincie ca se intristau. Stiau ca urmeaza partea cu transport mobila. Si daca aveau noroc si se mutau pe acelasi etaj era usor caci la capitolul mutari mobila era usor. Vremea a trecut si am iesit din din facultate. Si toti baietii astia satui fiind de mutari si urcari, plus durerile de spate aferente, si-au jurat ca de acum inainte vor apela intodeauna la servicii transport mobila bucuresti.

Evident ca eu ca un om care a trecut si prin vremuri dificile l-am intrebat clasic:
Pai si pretul nu e piperat?

Si raspunsul lui a fost a unul intelept:
Prietene nu ma mai intereseaza aspectul pret , cat timp stiu sigur ca sanatatea mea nu este pusa in pericol si cat timp stiu ca am garantia aducerii in siguranta in cazul mutari mobila bucuresti.

Si argumentele lui chiau m-au convins ca si eu sa apelez pe viitor la serviciile celor de la Engineer Moving atunci cand va veni vorba de mutari mobila de relocari ale biroului sau de transport mobila personala. Pretul lor chiar este unul bun si impresiile celor cunoscuti care au lucrat cu ei la transport mobila bucuresti sau mutari mobila bucuresti sunt foarte bune. Sa nu mai vorbesc de faptul ca nici una din mobilele carate cu dumnelor nu au avut de suferit. Si Slava Domnului unii dintre cunoscuti au facut mutari mobila pentru categorii de pret ridicate si foarte ridicate.

Si ar mai fi ceva. Daca printre clientii lor sunt KFC, Hostway, Asirom sau Maxbet, de ce sa nu beneficiez si eu de calitatea serviciilor oferite acestor jucatori importanti ai pietei. Si sa fim seriosi. Ati vazut voi vreo mobila zgariata la cei amintiti mai sus? Deci serviciile oferite sunt clar „fara cusur” si la nivelul serviciilor oferite de fiecare din ei in domeniile in care activeaza!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *