Top 4 motive pentru care să apelați la produsele și serviciile de la EXPERTOPTIC

EXPERTOPTIC ochelari vedere falticeni

Atunci când vine vorba despre sănătatea ochilor, subestimăm anumite simptome care apar. Mergem pe principiul că durerile de cap, ochii roșii, lăcrimarea sau usturimea sunt din cauza oboselii, însă de multe ori astfel de simptome ascund probleme de sănătate a ochilor.

Mai ales persoanele care au un job sedentar, care lucrează ore întregi în fața ecranelor, ar trebui să meargă la un control de specialitate pentru a preveni eventuale probleme. În plus, pot opta pentru ochelari de protecție.

Există multe magazine de optică medicală pe piață cu o gamă largă de ochelari de vedere, de protecție de unde puteți alege atunci când aveți nevoie. Unul dintre acestea este și EXPERTOPTIC recunoscut deja pentru serviciile și produsele de calitate pe care le oferă.

Orice simptom ar trebui să ridice un semn de întrebare și să mergeți la un consult de specialitate. Este adevărat că timpul a devenit o resursă prețioasă și de multe ori îl organizăm destul de greu, însă atunci când vine vorba despre sănătatea noastră, cu atât mai mult trebuie să ne facem timp.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unui magazin de optică medicală care să vă ofere produse și servicii de calitate, vă puteți baza pe EXPERTOPTIC.

Ce trebuie să știți despre EXPERTOPTIC

EXPERTOPTIC este un lanț de magazine de optică medicală cu 6 locații în 5 orașe din țară. Are o experiență de peste 10 ani pe piață și vine în permanență cu îmbunătățiri în ceea ce privește stocul de produse. Vă puteți achiziționa ochelari vedere Falticeni, Suceava, Botoșani(două locații), Roman și Rădăuți.

În plus, toate produsele pe care le dețin sunt de calitate premium, de la branduri renumite precum Nina Ricci, Guess, Police sau Vogue. Veți putea găsi aici un partener de încredere ce vă oferă consiliere personalizată privind alegerea unei perechi de ochelari.

4 motive pentru care să alegeți EXPERTOPTIC

În primul rând, EXPERTOPTIC vă oferă consultații gratuite. Tot ce trebuie să faceți este să accesați pagina oficială, unde veți găsi formularul aferent. Îl veți completa cu datele personale, iar programarea este făcută. De asemenea, puteți contacta și telefonic în funcție de orașul din care sunteți. Simplu, ușor și rapid.

În al doilea rând, veți fi consiliați de experți în domeniu pentru a vă oferi sfaturi în cazul în care este necesar să alegeți o pereche de ochelari de vedere. Aceștia nu se aleg oricum. Veți ține cont de trăsăturile feței, de modelul de ramă, cât și de calitatea acestora, având în vedere că este un accesoriu pe care îl veți purta zi de zi.

În al treilea rând, veți putea alege dintr-o gamă foarte variată de produse: de la ochelari de vedere, de soare, până la lentile de contact cu sau fără dioptrii. Iată că din acest motiv o să vă fie mult mai ușor să alegeți perechea de ochelari sau lentile potrivită.

Nu în ultimul rând, EXPERTOPTIC vine cu oferte de preț care de care mai avantajoase. Astfel de detalii le puteți obține atât din pagina oficială, cât și din cadrul locațiilor prezentate mai sus.

Serviciul de reparații ochelari

Am putea spune că EXPERTOPTIC este un lanț de magazine de optică medicală destul de complex. Asta pentru că pe lângă consultul gratuit, gama largă de produse și ofertele de preț, oferă și serviciul de reparații ochelari. Acestea se pot realiza pe loc sau într-un timp cât mai scurt. Pot înlocui sau repara brațele, flexurile, șuruburile, pernițele și orice alt accesoriu lipsă sau rupt.

Așadar, fie că aveți nevoie de o nouă pereche de ochelari sau de un consult, EXPERTOPTIC vă oferă suficiente motive pentru care să îl alegeți.

Date de contact:

SUCEAVA: 0740 952 952

BOTOȘANI 1: 0744 754 754

BOTOȘANI 2:0755 538 538

RĂDĂUȚI: 0747 750 750

FĂLTICENI: 0751 341 341

ROMAN: 0755 589 589

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *